Mainos
Hiljattain julkaistussa Black Adam -DC-leffassa, nähtiin Henry Cavillin odotettu paluu Teräsmieheksi – mitä näyttelijä Dwayne Johnsonin mukaan Warner Bros. Discovery ei aluksi halunnut.

Uudella videolla, jolla juhlistetaan Black Adamin nousua iTunesin listaykköseksi. Johnson ylistää Cavillin paluuta ja toteaa, että jos he halusivat vakiinnuttaa Black Adamin yhdeksi DC:n voimakkaimmista olennoista, heidän oli tuotava takaisin ”kaikkien aikojen voimakkain, pysäyttämättömin voima missä tahansa universumissa”, joka on tietysti Teräsmies.

Johnson kävi vääntöä silloisen DC Filmsin ylempiä toimihenkilöitä vastaan ja toteaa, että he ”selittämättömästi ja anteeksiantamattomasti” eivät halunneet Cavillin palaavan.

Mainos

– Tiedätte kyllä, kenestä puhun. Se on tietysti Teräsmies, ja se on Henry Cavill, Johnson sanoi.

– Ja loppujen lopuksi studio ei ollut tuomassa Henry Cavillia takaisin, selittämättömästi ja anteeksiantamattomasti. Mutta emme aikoneet hyväksyä kieltävää vastausta. Minä itse, Seven Bucks -yhtiöni perustaja ja puheenjohtaja Dany Garcia, Hiram Garcia, Seven Bucks -yhtiömme johtaja. Tätä on valmisteltu vuosia Henry Cavillin paluun suhteen.

Lisäksi Johnson jatkoi, ettei ollut yksinkertaisesti strategisesti ja liiketoiminnallisesti järkevää jatkaa DC-universumin rakentamista ilman, että Teräsmies olisi mukana siinä.

– Siksi taistelimme kovasti saadaksemme Teräsmiehen takaisin, Henry Cavillin. Henry Cavill on meidän sukupolvemme Teräsmies ja mielestäni paras Teräsmies. Ja tarkoitan tätä kunnioittavasti muita näyttelijöitä, erityisesti Christopher Reeveä kohtaan. Mutta kaikkien aikojen suurin Teräsmies.

Mainos