Mainos
Näyttelijä Dwayne Johnson saapui torstai-iltana SoFi-stadionille, ja toi uuden Black Adam -elokuvan trailerin Los Angeles Rams vs. Buffalo Bills -otteluun näytille. DC-elokuvan tuore katsaus esitettiin myös NBC:n Thursday Night Football -lähetyksessä.

Black Adamin julkaisupäivään, 21. lokakuuta on hieman yli kuukausi aikaa, joten Johnson on pestattu markkinointitehtäviin.

Mainos

Black Adam on Johnsonin ensimmäinen harppaus supersankarielokuviin. Näyttelijä on kehittänyt projektia omien sanojensa mukaan yli kymmenen vuotta.

Mukana leffassa on joukko sankareita, kuten Hawkman (Aldis Hodge), Cyclone (Quintessa Swindell), Atom Smasher (Noah Centineo) ja Dr. Fate (Pierce Brosnan).

Johnson näyttelee Black Adamina tunnettua antisankaria, joka on tuhansia vuosia vanha ja jolla on ikivanha voima. Johnsonin Jungle Cruisen ohjaaja Jaume Collet-Serra ohjaa elokuvan.

Black Adam -elokuvan julkaisevat Warner Bros. ja New Line, jotka ovat myös Shazam! Fury of the Gods -elokuvan takana. Se saa ensi-iltansa puolestaan ensi vuoden maaliskuussa.

Mainos