Dwayne Johnsonin tähdittämä, kasarivideopeliin perustuva Rampage-elokuva sai toisen trailerin

Mainos
1986 julkaistu Rampage-videopeli esitteli jättiläisörrit ja gorillan, joiden kanssa tuhottiin kerrostaloasumuksia. Nyt tämä huikea idea on käännetty elokuvaksi.

Megatähti Dwayne Johnson nähdään pääosassa toimintaseikkailussa, jonka ohjauksesta vastaa Brad Peyton. Elokuva on nyt saanut toisen virallisen trailerinsa, jonka suomeksi tekstitetyn version näet yläpuolelta.

Johnsonin lisäksi elokuvaa tähdittävät Naomie Harris (Moonlight), Malin Akerman (Billions), Jake Lacy (Girls), Joe Manganiello (True Blood), Jeffrey Dean Morgan (The Walking Dead), P.J. Byrne(The Wolf of Wall Street), Marley Shelton (Solace), Breanne Hill (San Andreas), Jack Quaid (The Hunger Games: Catching Fire), ja Matt Gerald (Daredevil).

Elokuvan synopsis näyttää tältä:

Mainos

Omissa oloissaan pitäytyvä primatologi Davis Okoye (Johnson) on solminut vankkumattoman siteen Georgeen – urosgorillaan, jota hän on hoitanut pienestä pitäen. Pieleen mennyt geneettinen koe muuttaa kuitenkin tämän lempeän gorillan perimää niin, että siitä tulee valtavan suuri raivopäinen peto. Mikä pahinta pian käy ilmi, että on olemassa muitakin samalla tavalla muunneltuja eläimiä. Näiden uusien alfapetojen riehuessa ympäri Pohjois-Amerikkaa ja tuhotessa kaiken tietään Okoye yhdistää voimansa huonoon maineeseen joutuneen geneetikon kanssa valmistaakseen vastalääkkeen – ja raivatakseen tien läpi alati muuttuvan taistelukentän – ei vain estääkseen maailmanlaajuisen katastrofin vaan ennen kaikkea pelastaakseen tuon pelottoman eläimen, joka vielä vähän aikaa sitten oli hänen ystävänsä.

Rampage-elokuvan Suomen ensi-ilta nähdään 9. toukokuuta 2018.