Mainos
Dying Light -peleistään tuttu studio, Techland, tekee seuraavaksi avoimen maailman fantasiaroolipelin.

Puolalaisyhtiö ilmoitti uudesta aluevaltauksestaan ja projektistaan eilen tiistaina työpaikkailmoituksensa muodossa:

“We are hiring for the unannounced AAA Open World Action-RPG in a fantasy setting!”

Mainos

Yrityksellä on tällä hetkellä lähes 70 avointa työpaikkaa eri aloilla, mukaan lukien animaatio, taide, suunnittelu, kehitys ja tuotanto. Voit hakea paikkoihin tästä.

Uudesta brändistä vastaavaan tiimiin kuuluu joukko entisiä CD Projekt Redin työntekijöitä, mukaan lukien avoimen maailman ohjaaja Bartosz Ochman (Cyberpunk 2077, The Witcher 3: Wild Hunt), kerrontaohjaaja Karolina Stachyra (The Witcher 2, The Witcher 3) ja kerronnan johtaja Arkadiusz Borowik (Witcher 2, Witcher 3).

Pelin parissa työskentelevät myös luova johtaja Mario Maltezos (Prince of Persia: The Sands of Time, Mad Max), pääsuunnittelija David McClure (Deathloop) ja pääanimaattori Kevin Quaid (Horizon Zero Dawn).

Techlandin viimeisin peli, Dying Light 2, julkaistiin 4. helmikuuta PC:lle ja konsoleille ja myi viisi miljoonaa kopiota julkaisukuukautensa aikana.

Se väitti myös huhtikuussa, että alkuperäinen Dying Light on myyty yli 20 miljoonaa kappaletta. Peli sai äskettäin uuden sukupolven korjaustiedoston, joka parantaa vuoden 2015 julkaisun suorituskykyä pelattuna PS5:llä ja Xbox Series X/S:llä.

Mainos