EA ja Codemasters julkistivat virallisesti tulevan rallipelinsä trailerin kera

Mainos
Electronic Arts on paljastanut ensimmäisen WRC-pelinsä (World Rally Championship).

Codemastersin Unreal Engine -moottorilla kehittämä EA Sports WRC tulee saataville PS5:lle, Xbox Series X/S:lle ja PC:lle EA Appin, Epic Games Storen ja Steamin kautta.

Aikaisemmat vuodot olivat oikeassa, joten peli julkaistaan 3. marraskuuta 2023, ja digitaalisen ennakkotilauksen tehneiden asiakkaiden varhainen pääsy alkaa 31. lokakuuta.

Mainos

– EA Sports WRC on moottoriurheilun puhtainta muotoa, jossa jokainen etappi on taistelu kelloa, maastoa ja itseäsi vastaan. Pelin uusi moottori on antanut meille mahdollisuuden viedä rallia mahdollisuuksien äärirajoille, ja lisäominaisuudet, kuten Builder ja Moments, antavat pelaajille entistäkin enemmän tapoja olla vuorovaikutuksessa rakastamansa urheilun kanssa., sanoo Codemastersin vanhempi luova johtaja Ross Gowing.

EA Sports WRC:ssä on 18 virallista FIA:n rallin MM-sarjan paikkaa, mukaan lukien Keski-Euroopan ralli, joka tulee saataville julkaisun jälkeisenä päivityksenä.

Peli tukee 32 pelaajan alustojen välistä moninpeliä, ja se sisältää myös 10 nykyistä WRC-, WRC2- ja Junior WRC -autoa sekä 68 ”ikonisinta ralliautoa 60 vuoden ajalta”.

Kaikki pelaajat, jotka ennakkotilaavat EA Sports WRC:n, saavat viisi VIP-passia, joista jokainen sisältää julkaisun jälkeistä lisäsisältöä, paketteja, jotka koostuvat autotarroituksista ja vaatteista.

Mainos