EA ja Codemasters tuovat F1 22 -peliin tosielämää heijastavia ratamuutoksia

Mainos
Electronic Arts ja Codemasters ovat kertoneet, että uudessa F1 22 -pelissä tullaan näkemään tosielämää heijastavia päivityksiä Espanjan, Australian sekä Abu Dhabin kisaradoissa.

Päivitysten ansiosta kilpailu uuden aikakauden F1-pelissä tiukkenee yhä jännittävämmäksi.

Muun muassa seuraavat radat ovat uusittu ja noudattavat meneillään olevan F1-kauden ratalayoutteja.

Mainos

Espanja

Käännös 10 sai uuden asettelun, joka vastaa tosielämässä esiteltyä 2021 kilpailua. Käännökset 10-14 ovat uusineet radan ulkopuolisia alueita sekä useita kanttareita radan ympärillä

Australia

Albert Park Circuit on uusittu käyttämällä LIDAR-tietoja. Radassa on yksityiskohtaisempi korkeus ja kaltevuus. Ulkoalueilla seinät on sijoitettu uudelleen ja reunakiveys korvattu uusilla fotogrammetriaversioilla.

Rataan on tehty myös useita muita muutoksia.

Abu Dhabi

Yas Marina – rata, jossa Verstappen ohitti Hamiltonin varmistaakseen vuoden 2021 Formula 1 -maailmanmestaruuden, on muuttunut, kun chikaani on poistettu ennen neulansilmää.

Kurvi 9:n chikaani ja 90 asteen käännökset ovat nyt yksi kammiokäännös, joka korvaa käännökset 11-14. Käännökset 13-15 on pyöristetty hotellin ympärillä, jotta autot voivat ajaa nopeammin ja tarkemmin.

Yllä olevalta videolta näet Respawn.fi:n toimituksen VR-katsauksen, jossa tutustutaan pelin uuten virtuaalitodellisuustilaan.

Mainos