Mainos
Vapaaottelun rakastajille on luvassa herkkua, kun EA on nyt julkistanut EA UFC 5:n.

Vuoden 2020 MMA-pelin seuraaja paljastetaan kokonaisuudessaan syyskuussa.

EA on myös avannut verkkosivuston, jossa fanit voivat rekisteröityä saadakseen lisätietoja tulevasta pelistä. Tällä hetkellä ei ole tiedossa, mille alustoille peli julkaistaan.

Mainos

Vuonna 2021 kerrottiin, että peli oli alun perin suunniteltu julkaistavaksi vuoden 2022 lopulla. Tuolloin kerrottiin myös, että EA työskenteli Fight Night -nyrkkeilyvideopelisarjan elvyttämisen parissa, mutta UFC 5:n työstäminen aiheutti sen lopettamisen.

Koko studion laajuisessa sähköpostiviestissä EA Canada kertoi henkilökunnalle, että sen keskittyminen on lähitulevaisuudessa EA Sports UFC 5:een.

”Olemme erittäin innoissamme UFC 5:stä ja… haluamme poistaa hajautetun fokuksen, joka useilla johtoryhmämme jäsenillä on ollut viime aikoina, jotta voimme keskittyä pelkästään UFC 5:n laadukkaaseen toimittamiseen”, kirjeessä luki.

EA:ta lähestyttiin alun perin UFC:hen perustuvan pelin kehittämiseksi vuonna 2008, mutta se kuitenkin kieltäytyi tarjouksesta, jolloin UFC kääntyi THQ:n puoleen, joka julkaisi lyhyessä ajassa kolme menestyksekästä UFC-peliä.

Näiden pelien menestyksen jälkeen EA julkaisi EA MMA:n, joka oli yhteistyö UFC:n silloisen kilpailijan, Strikeforcen, kanssa. THQ:n romahdettua EA teki monivuotisen sopimuksen UFC:n kanssa. Ensimmäinen EA UFC -nimike julkaistiin vuonna 2014.

Mainos