Mainos
Electronic Arts on julkistanut seuraavan Sims-pelinsä, jonka koodinimi on Project Rene.

Lyndsay Pearson, The Simsin luovan sarjan varapuheenjohtaja, esitteli pelin tiistaina Sims-tuoteseminaarin lopussa, joka on nähtävissä kokonaisuudessaan alla.

Paljastukseen sisältyi myös lyhyt katsaus joihinkin luomistyökaluihin, joita pelaajat voivat käyttää, kun he saavat käsiinsä pelin, joka on Maxisin varhaisessa kehitysvaiheessa.

Mainos

– Rakennamme seuraavan sukupolven Sims-peliä ja luovaa alustaa, hän sanoi.

– Uudistamme tuntemasi ja rakastamasi Simsin uusilla pelitavoilla. Tämä on The Simsin tulevaisuus, joka rakentuu hurmaavien simien, tehokkaiden työkalujen ja merkityksellisten tarinoiden perustalle.

Pelissä käyttäjät voivat pelata yksin tai yhdessä, ja sama kokemus on saatavilla kaikilla tuetuilla laitteilla, myös mobiililaitteilla.

– Aloitamme luovista työkaluistamme, jotka ovat keskeinen osa Simsin DNA:ta, Pearson jatkoi.

– Kokeilemme, mikä on toiminut ja missä voimme mennä pidemmälle tarjotaksemme enemmän joustavuutta kuin koskaan ennen.

– Aloitamme mahdollisuudesta muuttaa kuvioita ja värejä, mutta myös niiden esineiden muotoja, joita käytät rakentaessasi ja sisustaessasi peliä.

– Project Renellä haluamme helpottaa yhdessä tekemistä ja jakamista. Voit halutessasi pelata tai luoda yksin tai läheisten ystävien kanssa. Se on täysin sinun valintasi.

– Riippumatta siitä, kenen kanssa haluat pelata, haluamme, että voit pelata missä haluat. Ei ole väliä, kenen kanssa haluat pelata.

Pearsonin mukaan EA jatkaa työn alla olevien päivitysten jakamista ”seuraavien parin vuoden aikana” ja ”alkaa avata Project Rene -ohjelmiston varhaista käyttöä pienille ryhmille ajan myötä”.

Tämänpäiväinen Project Rene -paljastus osuu samaan aikaan, kun The Sims 4:stä tulee ilmaispelattava.

Tästä päivästä lähtien pelaajat voivat ladata peruspelin ilmaiseksi PC:lle, Macille, PS5:lle, PS4:lle, Xbox Series X/S:lle ja Xbox Onelle.

Tiistain esittelyssä vahvistettiin myös suunnitelmat julkaista kaksi uutta Sims 4 -laajennuspakettia vuonna 2023.

Mainos