Mainos
Electronic Arts on todennut, että yksinpelit ovat ”todella, todella tärkeä osa” sen koko tuotevalikoimaa.

Yhtiö näytti siirtyneen aktiivisesti pois yksinpelien tekemisestä 2010-luvulla, mutta Star Wars Jedi: Fallen Orderin -pelin menestyksen myötä se on ilmeisesti lämmennyt niille jälleen.

EA:lla kehitteillä olevia yksinpelejä ovat muun muassa Star Wars Jedi: Survivor, Dragon Age: Dreadwolf ja Dead Spacen uusintaversio.

Mainos

EA:lta kysyttiin tiistaina ensimmäisen vuosineljänneksen tulosjulkistuksessa, miten yksinpelit sopivat tällä hetkellä yhtiön valikoimaan.

–Pelaajillamme on kaiken kaikkiaan nämä keskeiset motiivit: inspiraatio, pako, sosiaalinen yhteys, kilpailu, itsensä kehittäminen, luominen.Nämä asiat yhdistävät meitä pelien pelaajia, EA:n toimitusjohtaja Andrew Wilson sanoi.

– Ja maailmojen luominen, hahmojen rakentaminen ja tarinoiden kertominen on todella tärkeää joidenkin näiden motiivien täyttämisessä.

– Kun ajattelemme tuotevalikoimaamme ja sen rakentamista, ajattelemme sitä kahdella keskeisellä tasolla. Ensinnäkin, miten voimme kertoa uskomattomia tarinoita? Ja toiseksi, miten voimme rakentaa uskomattomia verkkoyhteisöjä? Ja miten voimme yhdistää nämä kaksi asiaa?

– Kun siis katsot valikoimaamme, sinun pitäisi kysyä, miten me teemme sen. Miten rakennamme näitä maailmoja ja kerromme näitä tarinoita? Miten kehitämme maailmanlaajuisia verkkoyhteisöjä? Ja miten tuomme nämä kaksi asiaa yhteen motivaatioiden toteuttamiseksi?

Wilson jatkoi:

– Ja kun tämä onnistuu, ensinnäkin verkostomme kasvaa ja toiseksi verkostomme pelaajien peliemme parissa viettämä aika kasvaa. Kun ajattelemme yksinpelejä, se on mielestämme todella tärkeä osa koko tuotevalikoimaa, jota tarjoamme näiden keskeisten tavoitteiden täyttämiseksi.

– Suunnittelemme sitä ajan mittaan tarkastelemalla yhteisöämme ja katsomalla, miten he viettävät aikaansa, ja tarkastelemalla, mitkä asiat voivat toteutua tai jäädä toteutumatta. Ja pyrimme täydentämään sitä lisäämällä uusia verkkopelejä, uusia moninpelejä ja uusia yksinpelejä.

Mainos