Mainos
EA:n ja Dice-pelitalon tuoreimman paljastuksen mukaan Battlefield 6 -pelin takana häärii suurin pelitiimi tähän asti, joka koostuu EA:n studioista ympäri maailmaa.

Autopeleihin erikoistunut Criterion esimerkiksi on paneutunut uuden Need for Speed -pelin ohessa Battlefield 6 -pelin ajoneuvojen tekemiseen ja säätämiseen. Peliä tehdään osa osalta kaikkialla EA:n studiokentällä.

– Tiedän, että olette odottaneet tätä paljon. Ja kyllä, meillä on todella paljon paljastettavaa kesän ja syksyn aikana, pääjohtaja Oskar Gabrielson vakuutti torstaina EA:n katsauksessa.

Mainos

Gabrielsonin mukaan peli on nyt pelitestausvaiheessa, jonka myötä sitä hienosäädetään, kiillotetaan ja balansoidaan parhaansa mukaan.

– Tämä on ihan hullu projekti. Pelissä on valtavat määrät kalustoa, villejä ja odottamattomia hetkiä sekä peliä muuttavia tuhotilanteita.

Näillä Gabrielson viittaa infran tuhoutumiseen pelissä.

Battlefield 6 tullaan julkaisemaan vuoden 2022 aikana. Pelistä paljastetaan ensimmäiset maistiaiset kuitenkin “pian” – eli oletettavasti viimeistään E3-virtuaalimessujen yhteydessä.

Myös mobiiliversioon tulee oma Bäfä. Se on kuitenkin aivan irrallinen peli ja kokonaan erikseen tuotettu tapaus.

Mainos
Edellinen artikkeliNäin mehevä on kotimaisen Housemarquen PS5-tapaus, Returnal
Seuraava artikkeliNäin hyytävältä näyttää Kirottu-elokuvasarjan tuleva jatko-osa