Mainos
Electronic Arts on paljastanut virallisesti Ridgeline Gamesin, uuden Battlefield-studion, jota johtaa Halo-pelin luoja Marcus Lehto.

Seattlessa sijaitseva studio perustettiin viime lokakuussa, ja se on saanut henkilökuntaa debyyttiprojektiinsa, joka tulee olemaan ”kertova kampanja Battlefield-universumissa”.

– On suuri kunnia saada tehdä yhteistyötä DICE:n ja Ripple Effectin kanssa ja johtaa Battlefield-sarjan tarinankerronnan, tarinankerronnan ja hahmokehityksen mahdollisuuksien laajentamista, sanoo pelinjohtaja ja Ridgeline-studion johtaja Marcus Lehto.

Mainos

Joulukuussa EA ilmoitti aikomuksestaan luoda yhdistetty Battlefield-universumi sekä laajoista muutoksista pelisarjan kehitysrakenteeseen.

Osana näitä suunnitelmia DICE:n entinen toimitusjohtaja Oscar Gabrielson jätti EA:n kokonaan, kun taas Respawnin ja Infinity Wardin perustaja Vince Zampella otti uuden roolin koko Battlefield-franchisingin johtajana.

– Jatkamme panostamista pelisarjan tulevaisuuteen tuomalla mukaan uusia kykyjä ja näkökulmia, Zampella sanoi tämänpäiväisessä tiedotteessa.

– Kun Marcus ja hänen tiiminsä Ridgeline Gamesilla liittyvät jo olemassa olevaan maailmanluokan maailmanlaajuiseen tiimiimme, Battlefield on vahvimmassa asemassa menestyäkseen, Zampella hehkutti.

Battlefield 2042 -kakkoskausi julkaistiin elokuun lopulla. Se sai nimekseen Master of Arms, ja siinä esiteltiin muun muassa uusi kartta, joka on suunniteltu jalkaväkipainotteiseen pelattavuuteen, uusi spesialisti sekä uusia aseita ja ajoneuvoja.

Mainos