Mainos
Electronic Arts on paljastanut virallisesti Ridgeline Gamesin, uuden Battlefield-studion, jota johtaa Halo-pelin luoja Marcus Lehto.

Seattlessa sijaitseva studio perustettiin viime lokakuussa, ja se on saanut henkilökuntaa debyyttiprojektiinsa, joka tulee olemaan ”kertova kampanja Battlefield-universumissa”.

– On suuri kunnia saada tehdä yhteistyötä DICE:n ja Ripple Effectin kanssa ja johtaa Battlefield-sarjan tarinankerronnan, tarinankerronnan ja hahmokehityksen mahdollisuuksien laajentamista, sanoo pelinjohtaja ja Ridgeline-studion johtaja Marcus Lehto.

Mainos

Joulukuussa EA ilmoitti aikomuksestaan luoda yhdistetty Battlefield-universumi sekä laajoista muutoksista pelisarjan kehitysrakenteeseen.

Osana näitä suunnitelmia DICE:n entinen toimitusjohtaja Oscar Gabrielson jätti EA:n kokonaan, kun taas Respawnin ja Infinity Wardin perustaja Vince Zampella otti uuden roolin koko Battlefield-franchisingin johtajana.

– Jatkamme panostamista pelisarjan tulevaisuuteen tuomalla mukaan uusia kykyjä ja näkökulmia, Zampella sanoi tämänpäiväisessä tiedotteessa.

– Kun Marcus ja hänen tiiminsä Ridgeline Gamesilla liittyvät jo olemassa olevaan maailmanluokan maailmanlaajuiseen tiimiimme, Battlefield on vahvimmassa asemassa menestyäkseen, Zampella hehkutti.

Battlefield 2042 -kakkoskausi julkaistiin elokuun lopulla. Se sai nimekseen Master of Arms, ja siinä esiteltiin muun muassa uusi kartta, joka on suunniteltu jalkaväkipainotteiseen pelattavuuteen, uusi spesialisti sekä uusia aseita ja ajoneuvoja.

Mainos
Edellinen artikkeliDwayne Johnsonin Black Adam sai ensimmäisen trailerinsa
Seuraava artikkeliLogitech G735 -pelikuulokkeiden arvostelu – valkoista nahkaa ja Bluen mikki