Mainos
EA on kertonut tulevan College Football -pelinsä tilanteesta.

Q1 2024 -tuloskatsauksen yhteydessä pidetyssä Q&A-tilaisuudessa julkaisijan johtajilta kysyttiin päivitystä tulevan uuden amerikkalaisen jalkapallopelinsä edistymisestä.

Toimitusjohtaja Andrew Wilson vastasi sanomalla, että kehitystiimi on ”edistynyt uskomattomasti”.

Mainos

– Tiimi tekee uskomatonta työtä rakentaessaan College Footballin tulevaisuutta. Pelattavuus on todella hyvässä vauhdissa, ja se todella vangitsee kaiken sen toiminnan ja sen eron, joka collegejalkapallossa on verrattuna NFL:ään. Olen todella luottavainen siihen, mitä tiimi tekee.

Lisenssiasiat etenevät, mutta etanan vauhtia.

– Käymme lisenssitilannetta laajasti läpi. Tällä hetkellä meillä on lisensoitu monet, ellei jopa suurin osa kouluista. Jatkamme työskentelyä maan eri urheilun hallintoelinten ja joidenkin tärkeimpien kolmansien osapuolten kanssa sen suhteen, miten ja milloin college-urheilijat voidaan ottaa mukaan peliin, ja teemme heidän kanssaan erittäin tiivistä yhteistyötä, Wilson lupasi.

EA tiedotti uudesta collegejalkapallopelistä vuoden 2021 alussa, minkä vuoksi sen osake nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle.

EA:n edellisestä collegejalkapallopelistä on kulunut vuosikymmen. Yhtiö julkaisi 21 yliopistojalkapallopeliä vuosina 1993-2013, joista viimeisin oli NCAA Football 14.

Sarja toimi sen vuotuisen Madden NFL -sarjan college-vastineena ja tuotti EA:n mukaan kymmeniä miljoonia kappalemääriä myyntiä.

Vuonna 2021 se ilmoitti, että EA Sports College Footballin kehittäminen oli vasta käynnissä, ja julkaisuajankohta on vielä avoin, kun projekti etenee tulevina vuosina.

Mainos