Mainos
Electronic Arts on vahvistanut suunnitelmansa sulkea eri pelien verkkopalvelut tulevien kuukausien aikana.

Army of Two: The 40th Dayn ja Army of Two: The Devil’s Cartelin verkkotuki loppuu 20. lokakuuta.

Mercenaries 2:n (PS3 ja Xbox 360), Command & Conquer: Red Alert 3 (PS3 ja Xbox 360) ja Command & Conquer 3: Tiberium Wars, mukaan lukien Kane’s Wrath -laajennus (Xbox 360), suljetaan 9. marraskuuta.

Mainos

Onrushin verkkotuki lopetetaan 30. marraskuuta ja Mirror’s Edgen, NBA Jam On Fire Editionin, Gatling Gearsin ja Shank 2:n 19. tammikuuta 2023.

– Päätökset tiettyjen EA-pelien tiettyjen ominaisuuksien tai pelimuotojen poistamisesta tai vanhempiin EA-peleihin liittyvien verkkopalveluiden lopettamisesta eivät ole koskaan helppoja, kustantaja kertoo.

– Kehitystiimit ja operatiivinen henkilökunta uhrasivat sydämensä peleihimme, niiden ominaisuuksiin ja toimintatiloihin lähes yhtä paljon kuin pelaajat, ja on vaikeaa nähdä, että jokin niistä ”jää eläkkeelle”.

– Kun pelit korvataan uudemmilla nimikkeillä, jo jonkin aikaa toiminnassa olleista peleistä nauttivien pelaajien määrä vähenee tasolle, joka on yleensä alle 1 prosentti kaikkien EA:n nimikkeiden online-pelaajista, jolloin ei ole enää mahdollista jatkaa kulissien takana tehtävää työtä, joka liittyy näiden pelien online-palveluiden ylläpitämiseen.

– Olemme myös sitoutuneet päivittämään ja parantamaan jatkuvasti peliemme ominaisuuksia ja toimintatiloja, jotta ne pysyisivät jännittävinä mahdollisimman pitkään. Tämä sitoutuminen hyvään pelattavuuteen tarkoittaa joskus sitä, että meidän on poistettava vanhentuneita ominaisuuksia ja tiloja, EA tiedottaa.

Mainos