Mainos
EA-pomo Andrew Wilson elää vahvasti siinä uskossa, että Battlefield 2042 tulee vielä nousemaan kuopastaan.

Tiistaina kehittäjä DICE sanoi lykkäävänsä Battlefield 2042:n ensimmäisen kauden julkaisua. Pelin ensimmäisen live-sisällön kauden oli odotettu maaliskuuhun mennessä, mutta se saapuu nyt kesällä 2022.

Wison käsitteli pelin julkaisukysymyksiä ja yhtiön suunnitelmia pelin suhteen, yhtiön kolmannen vuosineljänneksen tuloskyselyssä tiistaina.

Mainos

– Battlefield 2042 oli aina kunnianhimoinen peli, ja tiimit innovoivat monia rajapintoja, mukaan lukien massiiviset ja 128 pelaajan ottelut, uudet tilat, uusi dynaaminen peli ja paljon muuta, hän kehui.

– Kotoa työskentely tiimimme kanssa lähes kaksi vuotta osoittautui lopulta haastavaksi. Testaus- ja valmisteluprosessimme aikana uskoimme, että kokemus oli valmis annettavaksi pelaajien käsiin. Aloitimme vahvasti vakaasti, mutta kun yhä useammat pelaajat kokivat pelin, kävi selväksi, että meillä oli odottamattomia suorituskykyongelmia, jotka meidän oli ratkaistava, Wilson jatkoi.

– Jotkin pelin kanssa tekemistämme suunnitteluvalinnoista eivät myöskään resonoineet kaikkiin yhteisössämme. Olemme täysin sitoutuneet toteuttamaan pelin täyden potentiaalin ja täysin sitoutuneet Battlefield-faneihimme.

– Olemme jo toteuttaneet peliin useita merkittäviä päivityksiä, ja lisää on tulossa. Pelaajat voivat odottaa mielekkäiden päivitysten jatkuvan tulevina viikkoina, ja siirrämme live-palvelun sisällön ensimmäisen kauden alkukesään, kun teemme tiivistä yhteistyötä yhteisömme kanssa kehittääksemme ja parantaaksemme Battlefield 2042:n ydinkokemusta, pomo summasi.

Wilson väitti myöhemmin tiistain tulospuhelun Q&A-osiossa vielä:

– Uskon, että tulemme näkemään tämän pelin menestyvän todella hyvin ajan mittaan.

Mainos
Edellinen artikkeliMicrosoft Flight Simulator sai päivitetyn Oseaanian
Seuraava artikkeliDwayne Johnsonin tuleva suuri pelielokuva paljastui?