Mainos
EA SPORTS julkaisi tänään FIFA 20 -pelin kansikuvapelaajat.

Syyskuun lopussa julkaistavan pelin kannessa ovat Real Madridin Eden Hazard (Standard Edition) ja Liverpoolin Virgil van Dijk (Champions Edition).

– EA SPORTS FIFA on maailman suosituin jalkapallopeli, ja olen pelannut sitä veljiäni vastaan vuosien ajan. Olen onnekas, kun olen saanut olla kannessa jo aiemminkin, mutta on mahtavaa tällä kertaa päästä globaalisti jaeltavan FIFA 20 -pelin kanteen. Toivottavasti innostan pelaajia samalla tavoin kuin aidolla nurmella Real Madridissa tällä kaudella, Eden Hazard kertoo.

Mainos

Myös Dijk on tohkeissaan.

– On valtava kunnia päästä FIFA 20 -pelin kanteen. Olen pelannut FIFAa niin kauan kuin muistan, ja olen erittäin ylpeä tästä hetkestä, kun saan edustaa Liverpoolia näin ikonisen pelin kannessa, Virgil van Dijk kertoo.

FIFA 20 -pelin Standard Edition julkaistaan maailmanlaajuisesti 27. syyskuuta. FIFA Champions Edition julkaistaan kolme päivää aikaisemmin 24. syyskuuta.