Mainos
Kaikkien odotusten vastaisesti, rajulla huumeriippuvuusmenneisyydellä elokuvauransa pilannut Edward Furlong palaa John Connorin rooliinsa Terminator: Dark Fate -elokuvassa.

Tämä on leffasarjan faneille iloinen uutinen, sillä nyt kaikki muut päätähdet, paitsi T-1000-robottia Terminator 2: Tuomion päivä -elokuvassa näytellyt Robert Patrick puuttuu enää listalta. Uutta pahisterminatoria näyttelee Gabriel Luna.

James Cameron paljasti Furlongin osallisuuden eilen osallistumalla videopuhelun välityksellä San Diegon Comic-Con-tapahtumaan 546:n Avatar-jatko-osansa tuotannon keskeltä.

Mainos

Comic-Conissa paljastettiin myös uutta videomateriaalia Terminator: Dark Fate -elokuvasta, jossa kävi ilmi, että leffa on hyvin raaka, se sisältää paljon vittu-johdannaisia sanoja ja että vanhaa T-800-tuhonkonetta kutsutaan nimellä Carl.

Terminator: Dark Fate on jatko-osa Terminator 2: Tuomion päivä (1991) -elokuvalle ja se saa Suomen ensi-iltansa 1. marraskuuta, viikkoa Yhdysvaltain ensi-illan jälkeen.

Mainos
Edellinen artikkeliHyi helv***i! – SE: Toinen luku -elokuvan uusin traileri on hyytävää katsottavaa
Seuraava artikkeli”You metal motherfucker!” – Sarah Connor tunnustaa vihaavansa terminaattoreita uudella Terminator: Dark Fate -trailerilla