Eeppinen The Banner Saga -roolipeli saa jatkoa tällä viikolla erikoispaketin voimin

Mainos
505 Gamesin julkaisema The Banner Saga Trilogy Bonus Edition -roolipeli ilmestyy PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille 27. heinäkuuta.

The Banner Saga Trilogy Bonus Edition on massiivinen, kaikki kolme The Banner Saga -roolipeliä sisältävä tuhti pelipaketti.

Nyt julkaistava pelisarjan kolmas osa on saatavana fyysisenä tuotteena vain erikoispakettina. Kolmen pelin ja soundtrackin lisäksi pelipakettiin sisältyy taidekirja, juliste sekä pelissä käytettävä Horn of Lichbaen -erikoisesine.

Mainos

Jo ensimmäisestä osasta lähtien arvostusta ja mainetta nauttinut pelisarja vie pelaajan viikinkitarinoiden pariin synkässä ja draamaa tarjoilevassa tarinankaaressa. Pelaaja ohjaa viikinkikaravaania läpi murtuneen maailman. Aurinko on pysähtynyt ja mahtavimmatkin jumalat ovat kuolleet. Pelaajalta vaaditaankin lujaa johtamistaitoa, viisasta resurssienhallintaa ja neuvokasta taisteluosaamista. Panoksena on oman heimon selviytyminen ankarissa olosuhteissa, eikä kompromisseilta tai uhrauksilta voida välttyä.

Kauniit käsin piirretyt hahmot ja maisemat tarjoavat unohtumattomia hetkiä ja vaikuttavan tarinan. Musiikista vastaa Grammy-palkittu säveltäjä Austin Wintory. The Banner Saga Trilogy Bonus Edition sisältää trilogian musiikit myös omana soundtrackinaan.

Peli tarjoaa valittavaksi peräti 48 pelattavaa hahmoa neljästä eri rodusta ja jopa 40 eri luokasta. Näillä kaikilla on sekä omat erikoiskykynsä että päivitysmahdollisuutensa. Strateginen taistelu ja vaativat päätökset vaikuttavat koko kansakunnan selviytymiseen ja menestykseen tai vaihtoehtoisesti johtavat sen vääjäämättömään tuhoon.

Mainos