Mainos

Microsoft ja Ubisoft paljastivat yhdessä kuinka mehevältä lokakuussa julkaistava Assassin’s Creed Origins näyttää Xbox One X -konsolilla 4K-resoluutiossa.

Pelistä julkaistiin sekä traileri että myös varsinaista pelikuvaa yhden pienen tehtävän verran.

Mainos

Uutena selkeänä ominaisuutena pelissä nähdään Watch Dogs 2 -pelistäkin tuttu drone – eli Assassin’s Creedin tapauksessa kotka, jonka avulla voi tarkkailla pelialuetta ilmastakäsin.

Assassin’s Creed Origins sijoittuu Egyptiin kuten huhut vättivät ja saapuu kauppoihin 27. lokakuuta.

Assassin’s Creed Origins sijoittuu muinaisen Egyptin pyramidien, viimeisten faaraoiden ja antiikin myyttien keskelle. Se on pelisarjan ensimmäinen peli, joka tapahtuu aikaisemmin kuin edeltäjänsä. Peli seuraa Assassiinien veljeskunnan syntyvaiheita. Peli seuraa Egyptin suojelijana toimivaa Bayekia. Veljeskunta syntyy yhden historian suurimpien imperiumien taustalla. Se vie pelaajan elävään maailmaan, jossa käydään eeppisiä taisteluja ja paljastetaan muinaisia ​​salaisuuksia.

Assassin’s Creed Origin tuo pelaajille uusia toimintaroolipelimäisiä elementtejä, joiden avulla pelaajat voivat kehittää ja mukauttaa Bayekista omia versioitaan ainutlaatuisilla tarvikkeilla ja tehokkailla aseilla. Uusi taistelujärjestelmä tarjoaa enemmän taktista vapautta kuin koskaan ennen. Lisäksi pelaaja voi tutkia ja paljastaa muinaisen Egyptin mysteerit omaan tahtiinsa.

Assassin’s Creed Origins on saatavana peruspelin lisäksi Deluxe- ja Gold Edition -versioina. Deluxe Edition sisältää peruspelin, käsin piirretyn ja painetun maailmankartan, virallisen soundtrackin ja erilaisia ​​digitaalisia sisältöjä, joihin sisältyy Ambush at Seas -meritehtävä, Desert Cobra -lisäpaketti ja kolme bonuskykypistettä. Gold Edition sisältää kaiken Digital Deluxe Edition -sisällön sekä kausikortin, joka mahdollistaa pääsyn kaikkiin tuleviin laajennuksiin.

Mainos
Edellinen artikkeliForza 7 saapuu syksyllä – Xbox sopi 6 vuoden yhteistyösopimuksen Porschen kanssa
Seuraava artikkeliAlkuperäiset Xbox-pelit saapuvat Xbox One -konsolille