Mainos
Writers Guild of America on ottanut seuraavan askeleen päättääkseen virallisesti meneillään olevan Hollywoodin käsikirjoittajien lakkonsa.

Maanantaina sekä WGA West että WGA East lähettivät jäsenilleen äänestysliput, joiden avulla he voivat äänestää killan uudesta sopimuksesta elokuva- ja televisiotuottajien liiton kanssa. Äänestys on jo alkanut, ja se jatkuu maanantaihin 9. lokakuuta kello 13:00 asti Kalifornian aikaa.

– Kannatamme voimakkaasti tätä sopimusehdotusta ja kannustamme teitä äänestämään sen ratifioinnin puolesta, WGA-W:n puheenjohtaja Meredith Stiehm ja WGA-E:n puheenjohtaja Lisa Takeuchi sanoivat yhteisessä lausunnossa, joka lähetettiin maanantaina jäsenten sähköposteihin.

Mainos

Vaikka WGA:n jäsenistö ei ole vielä hyväksynyt sopimusta, WGA:n johtajat ovat keskeyttäneet kaikki lakkoilutoimet ja antaneet käsikirjoittajien kirjoittaa jälleen studioille ratifiointiäänestyksen ajan.

Koska jäsenet ovat jo osoittaneet sosiaalisessa mediassa ylivoimaista tukea uudelle sopimukselle, on todennäköistä, että äänestys menee läpi.

Mainos