Mainos
Seuraavaksi julkaistaan Toiseen maailmansotaan sijoittuva Call of Duty: Vanguard -peli, joka muuttaa sodan jälleen wanhanaikaiseksi. Ensi vuonna homma kääntyy taas päälaelleen.

VGC sai nimittäin luotettavalta taholta vihiä, että ensi vuonna Call of Duty -tuotesarja jatkuu jälleen Modern Warfare -meiningeissä, Modern Warfare 2 -nimellä.

Ennakkohuhujen mukaan Modern Warfare 2 sisältää kokonaan uudelleenrakennetun kampanjan, jossa pelaajan moraalilla on suuri rooli.

Mainos

Kampanjan kerrotaan olevan ”rakea ja hellittämätön”. Sen sanotaan saaneen inspiraationsa elokuvista Sicario, Traffic ja No Country for Old Men.

Väitetään, että pelissä on myös ”moraalinen kompassi”, johon vaikuttavat tietyt pelaajan tekemät päätökset. Sitä on verrattu Red Dead Redemption 2:n ”Honour Systemiin”. Tällä kerrotaan olevan suuri vaikutus kampanjaan.

Modern Warfare 2:ssa on myös väitteen mukaan realistinen raajojen menetys taistelun aikana ja aidompaa veriroiskeilua. Viholliset mm. yrittävät ”painaa haavojaan yrittääkseen pysäyttää verenvuodon”.

Pelaaja saattaa myös itse alkaa vapisemaan energioiden ollessa lopuillaan. Ja hävikkiluodit ladataan erillisinä lippaisiin, mikäli pelaaja on tottunut lataamaan asetta ennen kuin lipas on kokonaan tyhjä.

Mikään yllä olevista tiedoista ei ole Activisionin vahvistama, mutta lähteet ovat ennenkin paljastaneet oikeiksi osoittautuneita asioita tulevista peleistä.

Mainos
Edellinen artikkeliNämä ovat marraskuun ilmaiset Xbox Games with Gold -pelit
Seuraava artikkeliJaksaako koneesi pyörittää Call of Duty Vanguardia?