Ensikäsitunnustelussa odotettu Far Cry 6 – tältä peli maistuu

Mainos
Minkälainen on odotettu Far Cry 6 -peli?

Otamme tämän videon muodossa ensimmäiset askeleet Yaran saaristoon ja raidaamme pienen etuvartion vanhalla kunnon sniikkailuhengellä.

Video on tallennettu PC-versiosta Ultra-grafiikoilla.

Mainos

Avoimen pelimaailman toimintapeli Far Cry 6 vie pelaajan trooppisessa saarivaltiossa käytävään sissisotaan. Pelaajan hahmona on vastarintataistelija Dani Rojas, jonka johdolla monet muutkin ovat valmiita tarttumaan toimintaan vapauden ja oikeudenmukaisuuden nimissä diktatuuria vastaan.

Pelimaailma on monipuolinen ja tarjoaa koluttavaksi sekä reheviä viidakoita että pääkaupunki Esperanzan kaltaisia urbaaneja ympäristöjä.

Pärjätäkseen ylivoimaista sotilasmahtia vastaan Danin täytyy sopeutua erilaisiin ympäristöihin sekä värvätä itselleen joukkoja. Lisäksi pelaaja tarvitsee avukseen monipuolista asevalikoimaa, erilaisia kulkuneuvoja sekä pelisarjan tunnetuksi tekemiä eläinkumppaneita.

Pelin tarinavetoista kerrontaa on värvätty vahvistamaan joukko Hollywoodin palkittuja nimiä, joista tunnetuin on diktaattorijohtajana nähtävä karismaattinen Giancarlo Esposito (Breaking Bad).

Far Cry 6 julkaistaan 7. lokakuuta 2021 sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Epic Games Storen ja Ubisoft Storen kautta. Lisäksi peli tulee saataville Stadia- ja UPLAY+-pelipalveluihin.

Mainos
Edellinen artikkeliGTA 6 on vuotojen perusteella tulossa 2025 ja sisältää kausittain kasvavan kartan
Seuraava artikkeliFacebook jälleen pystyssä, mutta mikä meni pieleen?