Ensimmäinen katsaus Lego-peleistä tutun kehittäjän Funko Fusion -peliin

Mainos
10:10 Games on julkaissut ensimmäisen teaser-trailerin esikoispelistään Funko Fusion.

Brittiläistä studiota johtaa toimitusjohtaja ja luova johtaja Jon Burton, joka on aiemmin perustanut Lego-pelejä kehittävän Traveller’s Talesin (nyk. TT Games).

Yhtiö ilmoitti viime vuonna tekevänsä yhteistyötä pop-kulttuurimerkki Funkon kanssa AAA-toimintatasohyppelypelin parissa, joka on alun perin tarkoitus julkaista vuonna 2023.

Mainos

Tiistaina yhtiöt paljastivat Funko Fusionin, joka on mash-up-peli, jossa on hahmoja suosituista IP:istä, kuten Jurassic World, Back to the Future, The Umbrella Academy, The Thing, Child’s Play ja Masters of the Universe.

Funko Fusionissa on verkkomoninpeli, jossa jopa neljä pelaajaa voi liittoutua ja taistella vihollisia vastaan, ”tutkia laajoja ympäristöjä ja ratkaista kiehtovia pulmia”.

Pelin debyyttitraileri on nähtävissä yläpuolella, ja se on tarkoitus julkaista vuonna 2024 PC:lle ja konsoleille.

– On uskomattoman jännittävää päästä näyttämään kaikille, mitä 10:10 Gamesin tiimi on tehnyt, sanoo 10:10 Gamesin suunnittelujohtaja ja toinen perustaja Arthur Parsons, joka oli aiemmin TT Gamesin suunnittelujohtaja.

– Valjastamme uskomattomat ominaisuudet, jotka Universal Gamesin ja Digital Platformsin kumppanimme ovat uskoneet meille, ja yhdistämme ne pelikokemukseksi, joka on uskomattoman hauska, yllättävä, aito ja juhlistaa fandomia ennennäkemättömällä tavalla, ja kaikki tämä Funkon linssin läpi koettuna, Parsons pärisee.

Mainos