Ensimmäisenä kuussa -avaruuselokuvan uusi video paneutuu teknisiin haasteisiin

Mainos
Avaruuteen pääseminen on erittäin paljon haastavampaa kuin tavallinen kansalainen ymmärtääkään.

Näitä haasteita oli 1960-luvulla huomattavasti enemmän kuin tänään, mutta ihmiskunta onnistui silti pääsemään Kuun kamaralle.

Ensimmäisestä Kuukäynnistä kertova First Man – Ensimmäisenä Kuussa on saanut uuden trailerin, joka esittelee teknisiä ongelmia. Näet videon yläpuolelta.

Mainos

Ensimmäisenä kuussa saa Suomen ensi-iltansa 12. lokakuuta. Näin synopsis kuvailee leffaa:

Ensimmäisenä Kuussa on vavahduttava tarina ensimmäisestä miehitetystä matkasta Kuun pinnalle. Sen keskiössä ovat astronautti Neil Armstrong (Ryan Gosling) ja Apollo 11 -lentoa edeltäneet tapahtumat 1960-luvulla. Armstrongin näkökulmasta kerrottu, intiimi ja syvällinen kuvaus perustuu hänen elämäkertaansa. Kuvatessaan yhtä ihmiskunnan suurimmista saavutuksista elokuva käsittelee myös uhrauksia, joita Armstrong, hänen perheensä ja kollegansa joutuivat tekemään sitä tavoitellessaan.

Ensimmäisenä Kuussa -elokuvan takana ovat kuudella Oscar-palkinnolla palkitun, huippusuositun La La Landintekijät, Oscar-palkittu ohjaaja Damien Chazelle ja tähti Ryan Gosling. Sen on käsikirjoittanut Oscar-voittaja Josh Singer (SpotlightJames R. Hansenin kirjan pohjalta.

Mainos