Entinen God of War -ohjaaja Netflixille tekemään uutta AAA-peliä

Mainos
Netflix on palkannut jälleen yhden pitkän linjan kehittäjän uuteen pelistudioonsa Etelä-Kaliforniassa, joka työskentelee alkuperäisen, monialustaisen AAA-pelin parissa.

Santa Monica Studion taiteellinen johtaja Raf Grassetti ilmoitti aiemmin tässä kuussa, että hän jättää God of War -studion yli kymmenen vuoden työskentelyn jälkeen Sonylla.

Ja keskiviikkona hän paljasti liittyneensä Netflix-studioon, jota johtaa entinen Overwatchin vastaava tuottaja Chacko Sonny.

Mainos

Hän työskentelee myös yhdessä studion luovan johtajan Joseph Statenin, viime kuussa Microsoftilta lähteneen Halo-veteraanin, ja studion teknologiajohtajan Jerry Edsallin kanssa, joka oli aiemmin Gears 5:n johtava ohjelmoija.

– Olen iloinen voidessani ilmoittaa, että olen liittynyt Netflixiin kehittämään uutta täysin uutta AAA-peliä. Olen todella innoissani saadessani rakentaa tiimin ja työskennellä mahtavien Joseph Statenin, Jerry Edsallin ja Chacko Sonnyn kanssa uuden maailman herättämiseksi henkiin, Grassetti sanoi.

Netflix kertoi maaliskuussa, että se aikoo julkaista 40 peliä lisää vuonna 2023, jolloin sen tarjonta on vuoden loppuun mennessä 95 peliä.

Yritys, joka alkoi tarjota Netflixin tilaajille pääsyä mobiilipelikirjastoon sovelluksensa Android- ja iOS-versioiden kautta vuoden 2021 lopulla, kertoi myös, että sillä on 16 ensimmäisen osapuolen peliä kehitteillä ja 70 muuta peliä on työn alla kolmansien osapuolten studioiden kanssa.

Mainos