Entisellä GTA-kehittäjällä tekeillä kaksi isoa peliä, jotka ovat sidoksissa toisiinsa

Mainos
Entisen Grand Theft Auto -pomo Leslie Benziesin johtama Build a Rocket Boy -studio on paljastanut ensimmäiset tiedot Everywhere-pelistään ja salaisesta toisesta AAA-pelistään.

Everywhere, joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna PC:lle ja konsoliversiot myöhemmin. Peliä mainostetaan ”uutena alustana, joka tarjoaa loputtomien mahdollisuuksien maailman, jossa voit olla kuka ikinä haluat ja luoda oman polkusi”.

Mainos

Everywhere-pelin lisäksi Build a Rocket Boy on kuitenkin paljastanut, että se työstää myös täysin uutta toista peliä nimeltä MindsEye.

MindsEyen lyhyt traileri, joka esittelee lyhyesti Grand Theft Autoa muistuttavaa avoimen maailman pelattavuutta, on nähtävissä alla:

Build a Rocket Boy kuvaili MindsEye-peliä ”korkeatehoiseksi, tarinavetoiseksi toimintaseikkailupeliksi, joka sijoittuu futurististen yhtiöiden, salaliittoteorioiden ja synkän uuden teknologian maailmaan”.

MindsEye on saatavilla yksinomaan Everywhere-pelissä, eikä sitä julkaista erillisenä tuotteena. Tästä huolimatta Build a Rocket Boy korostaa, että MindsEye ja Everywhere ovat ”kaksi erillistä AAA-tuotetta”.

Se toteaa myös, että ”Everywhere tulee pelaajien käsiin tänä vuonna”, eli vielä ei ole selvää, lisätäänkö MindsEye peliin myöhemmin.

Peli koostuu keskeisestä sosiaalisesta keskuksesta nimeltä Utropia ja sen ympärillä sijaitsevista biomeista. Utropian sisällä pelaajat pääsevät eri alueille, joista jokainen tarjoaa erilaisia pelattavuus- ja luomisvaihtoehtoja.

Combat District -alueella pelaajat voivat osallistua kolmannen persoonan toimintavaiheisiin, kun taas Racing District -alueella he voivat kilpailla muita pelaajia vastaan.

Käyttämällä pelin sisäänrakennettua ARC-adia-luomisohjelmaa pelaajat voivat luoda omia Combat- ja Racing-kokemuksiaan ja jakaa niitä verkossa. He voivat myös ottaa yksittäisiä komponentteja – pienistä esineistä kokonaisiin vaiheisiin – ja tallentaa ne ”leimoiksi”, jotka voidaan sitten ladata Stamp Shopiin muiden pelaajien käytettäväksi omissa peleissään.

Build a Rocket Boy vahvisti VGC:lle myös, että Everywhere ei sisällä NFT- tai lohkoketjukomponentteja:

– Emme ole kiinnostuneita Web 3:sta tai kryptosta.

Mainos