Entisen GTA-pomon, Leslie Benziesin uusi peli paljastettiin

Mainos
Grand Theft Auto -tuottajan Leslie Benziesin uudesta avoimen maailman pelistä, Everywhere on nähty ensimmäinen traileri.

Yllä katsottavissa oleva teaser-traileri paljastettiin tiistaina Gamescomin Opening Night Live -esityksessä.

Siinä näytetään suuri kartta, jossa on useita erilaisia ympäristöjä, kuten futuristisen näköinen kaupunki, metsä, laavan täyttämä alue ja kivinen aavikko.

Mainos

Sen jälkeen siinä on erilaisia pätkiä, joissa näytetään kolmannen persoonan räiskintää ja tasohyppelyä sekä ajoneuvoilla ajamista.

Teaser päättyy nopeiden leikkausten abstraktiin sekvenssiin, joka näyttää näyttävän miehen joutuvan räjähdyksen kohteeksi, kun asuntovaunu räjähtää, ja sen jälkeen sama mies näyttää katselevan ympärilleen hämmentyneenä.

Tämän jälkeen näytetään pelin virallinen logo ja iskulause ”uuden maailman aika”.

Everywhere-peliä kehittää Benziesin vuonna 2016 perustama Build a Rocket Boy -studio, jonka pääkonttori sijaitsee Edinburghissa, ja se julkaistaan vuonna 2023.

Studion mukaan Everywhere ”yhdistää saumattomasti pelattavuuden, seikkailun, luovuuden ja löytämisen täysin uudessa monimaailmallisessa pelikokemuksessa, joka määrittelee uudelleen sen, miten pelaajat ovat yhteydessä toisiinsa ja ympäröivään digitaaliseen maailmaan”.

Mainos