Mainos
Epic Games on ilmoittanut uudesta yksinoikeusjärjestelmästä, jonka mukaan kehittäjät saavat 100 prosentin tulo-osuuden ensimmäisten kuuden kuukauden ajan.

Epic First Run -ohjelman avulla kaikenkokoiset kehittäjät voivat saada 100 prosenttia tuloista, jos he suostuvat tekemään pelinsä yksinoikeudella Epic Games Storeen kuuden kuukauden ajaksi.

Kuuden kuukauden jälkeen peli palaa normaaliin Epic Games Storen tulonjakoon, jossa kehittäjä saa 88 prosenttia ja Epic Games 12 prosenttia.

Mainos

Epicin mukaan kaikki uudet pelit ja sovellukset voivat osallistua ohjelmaan, kunhan ne julkaistaan 16. lokakuuta tai sen jälkeen, eikä niitä ole aiemmin julkaistu muussa kolmannen osapuolen PC-kaupassa.

Julkaisijat ja kehittäjät voivat edelleen julkaista tuotteita omissa kaupoissaan tai launchereissaan, ja he voivat käyttää Epic Games Storen avaimetonta lunastusohjelmaa myydäkseen Epic Games Storen version muissa kaupoissa, kuten Green Man Gamingissa ja Humble Storessa.

”Epic First Run -ohjelmaan osallistuvat tuotteet esitellään näille käyttäjille kaupassa uusilla yksinoikeusmerkinnöillä, kotisivusijoituksilla ja omilla kokoelmilla”, Epic tiedotta.

Ilmoituksen tarkoituksena on ilmeisesti tehdä useammista peleistä yksinoikeudella Epic Games Storeen ja tehdä niistä saavuttamattomia kilpailijoiden alustoilla, erityisesti Valven Steamissä.

Mainos