Mainos
Jälleen uusi Epic Games Storen järjestelmä, jonka mukaan kehittäjät saavat 100 %:n tulo-osuuden ensimmäisten kuuden kuukauden ajan, on julkistettu.

Now on Epic -ohjelma julkistettiin maanantaina samaan aikaan Epic First Run -ohjelman käynnistämisen kanssa.

Elokuussa julkistettu Epic First Run -ohjelma antaa kehittäjille mahdollisuuden saada 100 prosenttia tuloista, jos he suostuvat tekemään pelistään yksinoikeudella Epic Games Storen kuuden kuukauden ajan.

Mainos

Kuuden kuukauden jälkeen peli palaa normaaliin Epic Games Storen tulonjakoon, jossa kehittäjä saa 88 prosenttia ja Epic Games 12 prosenttia.

Samoja taloudellisia ehtoja tarjotaan myös kehittäjille ja julkaisijoille, jotka osallistuvat äskettäin julkistettuun Now On Epic -kannustinohjelmaan.

”Tämä ohjelma on avoin kehittäjille ja julkaisijoille, joilla on rekisteröity Epic Games -kehittäjätilejä ja kelpoisuusehdot täyttäviä tuotteita, jotka on julkaistu toisessa kaupassa tai palvelussa ennen 31. lokakuuta 2023.

Mikä tahansa tuote, joka on aiemmin julkaistu ja on tällä hetkellä käytössä toisessa kolmannen osapuolen PC-kaupassa tai sisältyy kolmannen osapuolen tilauspalveluun, joka on saatavilla toisessa kolmannen osapuolen PC-kaupassa on tukikelpoinen.

Jos sinulla on kolme tai useampia tuotteita kolmannen osapuolen kaupassa tai kolmannen osapuolen tilauspalvelussa, sinun on tuotava vähintään kolme niistä Epic Games Storeen. Jos sinulla on vähemmän kuin kolme tuotetta, sinun on tuotava kaikki nämä tuotteet Epic Games Storeen”, Epic tiedotti.

Osallistujat voivat ilmoittautua järjestelmään 31. joulukuuta 2024 asti, ja kaikki vaatimukset täyttävät tuotteet on julkaistava Epic Games Storessa 30. kesäkuuta 2025 mennessä.

Kehittäjille 100 prosentin tulot tarkoittavat mittavasti enemmän rahaa, joten tarjouksista voi olla todella vaikea kieltäytyä. Etenkin kun Steamin proenttiosuus on peräti 30 % pelin myyntihinnasta.

Mainos