Mainos
Donald Mustard, Epic Gamesin luova johtaja ja yksi Fortnite-pelin menestyksen vetovoimista, on ilmoittanut jättävänsä yhtiön.

Mustard, joka toimi myös Infinity Blade -sarjan ja Shadow Complexin luovana johtajana, ilmoitti uutisesta sosiaalisen median tileillään perjantaina.

Suunnittelijan mukaan Fortnite-tiimi oli ”parhaissa käsissä” ja työskenteli ”valtavien, leukaa pudottavien, hämmästyttävien asioiden” parissa.

Mainos

– Uskomattoman seikkailun jälkeen jään pois Epicin luovan johtajan tehtävästä tässä kuussa. Olen nauttinut lähes 25 vuotta peliteollisuudessa tehden yhteistyötä joidenkin kaikkien aikojen lahjakkaimpien ihmisten kanssa, ja olen niin ylpeä siitä, mitä olemme tehneet yhdessä, Mustard kirjoitti.

– En malta odottaa, että pääsen nyt jakamaan Fortniten tulevaisuuden pelaajana teidän kaikkien rinnalla! Tiimit ovat parhaissa käsissä ja he työskentelevät valtavien, leukaa pudottavien, uskomattomien asioiden parissa! Olen innoissani viettäessäni aikaa vaimoni ja perheeni kanssa ja olen ikuisesti kiitollinen @timsweeney:lle ja Epic Gamesin perheelle, mies jatkoi pitkässä kirjoituksessaan X:ssä.

Epic Gamesin johtaja Tim Sweeney vastasi Mustardin viestiin: ”Kiitos uskomattomista ajoista ja saavutuksista Epicissä!”

Mainos