Mainos
Taktisen moninpeli-FPS Escape from Tarkovin fanit ovat tuohtuneita uudesta 250 dollarin versiosta, joka tarjoaa yksinoikeudella pelitiloja ja “pay-to-win” -päivityksiä.

Uusi paketti, nimeltään The Unheard Edition, sisältää pääsyn PvE-yhteistyötilaan ja lukuisia päivityksiä, jotka antavat pelaajille etua pelissä.

The Unheard Edition on erityisen ärsyttävä niille pelaajille, jotka ovat aiemmin ostaneet nyt poistetun Edge of Darkness -version, joka maksoi 100 dollaria ja sisälsi kausikortin, joka lupasi pääsyn kaikkiin tuleviin DLC:ihin, mutta ovat nyt huomanneet, etteivät saa PvE-tilaa.

Mainos

Forbesin uutisen mukaan pelin pääyhteisömanageri on ilmoittanut, että PvE-tila ei ole ladattavaa sisältöä, ja että jopa pelaajien, joille luvattiin kaikki DLC:t, on maksettava 250 dollaria uudesta tilasta saadakseen sen.

Uusi 250 dollarin versio antaa myös suuremman ‘varaston’ (tarkoittaen, että pelaajat voivat varastoida enemmän saalista), parannetut taidot ja “lisääntyneen aita-seisontakyvyn”, mikä tarkoittaa, että heitä ei ammuta tekoälyrosvojen toimesta, jos heillä on tietty mainetaso.

Pelissä on siis väitetty, että uusi versio on “pay to win”, koska ne, jotka ovat valmiita maksamaan siitä 250 dollaria, saavat ilmeisen edun niiden yli, jotka eivät maksa.

Pelin virallinen Discord-palvelin on estänyt keskustelun lähes kaikilla kanavilla, yrittäen estää käyttäjiä tulvimasta joka kanavalle valituksilla.

Samaa ei voida sanoa Escape from Tarkovin Reddit-sivusta, jota ylläpidetään itsenäisesti. Moderaattorit ovat kiinnittäneet lausunnon nimeltä “Portit ovat auki”, ja kertoneet käyttäjille luopuvansa tavallisesta säännöstään, joka estää samasta aiheesta postaamisen useissa keskustelulangoissa.

Moderaattoritiimi on ilmoittanut olevansa yhtä vihainen tilanteesta kuin käyttäjätkin. He eivät sovella sääntöä 8 mihinkään keskusteluun uudesta Unheard-versiosta. Käyttäjät voivat postata niin monta lankaa kuin haluavat. He ovat tulleet siihen tulokseen, että uusi versio on huono ja pettää pelaajien luottamuksen ja tuen vuosien varrella.

Mainos