Mainos
Puoliksi mies, puoliksi kone, kokonaan kyttä! Näin kaikui vuonna 1989 RoboCop-elokuvan slogan.

Erittäin väkivaltainen teknologiatoimintaelokuva on saanut useita jatko-osia ja rebootinkin. Nyt eteläafrikkalaisohjaaja Neill Blomkamp (District 9) on aikeissa tehdä alkuperäistä Paul Verhoevenin RoboCop-elokuvaa kunnioittavan jatko-osan.

Elokuvalle on kirjoitettu jo vuonna 1988 jatko-osakäsikirjoitus, mutta se jäi lojumaan MGM-studion pöytälaatikkoon. Käsikirjoituksesta vastasivat Ed Neumeier ja Michael Miner. Ed Neumeier on nyt palannut käsikirjoituksen pariin yhdessä Blomkampin kanssa, joka on tohkeissaan ohjaamassa uutta jatko-osaa.

Mainos

Ed Neumeier itse sanoo, että viilatusta käsikirjoituksesta tuli todella hyvä.

– Se kunnioittaa alkuperäistä erittäin paljon. Blomkampin tavoitteena on ohjata raaka ja verinen jatko-osa kuten Verhoeven sen ohjaisi, Neumeier paljastaa.

Jos elokuva saa tuulta alleen studiossa, aikoo Blomkamp houkutella alkuperäisen RoboCop-näyttelijä Peter Wellerin mukaan.

Neill Blomkamp on ennenkin nostanut elokuvaklassikoita nimiinsä. Hän on ollut aikeissa tehdä mm. Alien-jatko-osan sekä Predator-jatko-osan. Fox ei kuitenkaan ole myöntynyt kummassakaan tapauksessa Blomkampiin ohjaajavalinnoissaan.

Mainos
Edellinen artikkeliYlinopeusvideo näyttää, mitä tapahtuu kun kondomin avaa tuulitunnelissa?
Seuraava artikkeliNämä pelit PS Plus -tilaajat saavat ilmaiseksi helmikuussa – pilvitallennustilakin kasvaa 100 gigaan