F1 23 -pelistä julkaistiin ensimmäinen traileri – esittelee tarinatilan, joka palaa parin vuoden takaa

Mainos
Electronic Arts on ilmoittanut F1 23:n julkaisupäiväksi 16. kesäkuuta 2023.

Tämän vuoden julkaisun kärkenä on F1 2021:ssä debytoineen Braking Point -tarinatilan paluu.

Siinä entiset kilpailijat Aiden Jackson ja Devon Butler ovat joukkuetovereita Konnersport Racing Teamissa, joka on kuvitteellinen organisaatio, joka kilpailee nykyisten F1-tiimien ja kuljettajien kanssa.

Mainos

F1 23:ssa nähdään kaikki tiimit, kuljettajat ja radat kaudella 2023, mukaan lukien uusi Las Vegasin Grand Prix.

Pelin paljastustrailerin yhteydessä julkaistussa blogikirjoituksessa EA lupasi parannettua ajoneuvojen käsittelyä sekä ratti- että peliohjainpelaajille sekä useiden yhteisön palautteeseen perustuvien ominaisuuksien käyttöönottoa.

Näitä ovat muun muassa punaiset liput, jotka palaavat sarjaan yhdeksän vuoden tauon jälkeen, uusi 35 prosentin kilpailumatka, jota on aiemmin nähty vain F1-esportsissa, sekä uusi värimäärittely, joka muistuttaa elokuvissa ja televisiossa käytettyä järjestelmää.

Uutta sarjassa on myös F1 World, joka ”auttaa pelaajia tutustumaan Formula 1:n monimutkaiseen maailmaan yhdistämällä useita pelimuotoja, kuten Time Trial, Grand Prix ja moninpeli”.

EA:n mukaan se sisältää ”jatkuvasti vaihtuvan kausiluonteisen sisällön sekä päivittäisiä ja viikoittaisia haasteita” ja antaa pelaajille mahdollisuuden ”avata uusia värejä, ajopukuja ja kypäriä osana uutta etenemisjärjestelmää”.

Codemastersin kehittämän kilpa-ajosarjan uusin osa tulee saataville PS5:lle, Xbox Series X/S:lle ja PC:lle EA Appin, Epic Games Storen ja Steamin kautta.

Vain digitaalinen F1 23 Champions Edition sisältää useita bonuksia, kuten kolmen päivän aikaistetun käyttöoikeuden 13. kesäkuuta alkaen. Pelin VR-versiosta ei olla vielä tässä vaiheessa mainittu sanallakaan.

Mainos