Mainos
Vuonna 2010 julkaistu biografiaelokuva Facebookin syntytarinasta on mahdollisesti saamassa jatkoa.

Käsikirjoittaja Aaron Sorkinia ja ohjaaja David Fincheria on lähestytty useita kertoja Facebookin jatkotarinan osalta.

– En ole saanut vain yhtä sähköpostia jatko-osaa koskien, Sorkin kertoo AP Entertainmentin haastattelussa.

Mainos

Sorkinin mukaan studio on suunnitellut ja pyytänyt jatkotarinaa useita kertoja, sillä Facebookin menneet vuodet eivät ole olleet tasaista ruusuilla tanssimista. Yhtiö on ollut etenkin viime vuosina mukana useissa eri kriiseissä mm. koskien valeuutisia, Yhdysvaltain presidentinvaaleja sekä käyttäjiensä tietojen myymistä koskevissa asioissa.

– Tisin paljon enemmän Facebookista vuonna 2005 kuin tiedän nyt, mutta tiedän sen verran, että jatko-osalle olisi kysyntää, Sorkin jatkaa.

The Social Network on vuonna 2010 ensi-iltansa saanut draamaelokuva, jonka on ohjannut David Fincher ja käsikirjoittanut Aaron Sorkin. Se kertoo yhteisöpalvelu Facebookin perustamisvaiheista. Elokuva pohjautuu Ben Mezrichin vuonna 2009 julkaistuun kirjaan The Accidental Billionaires.

Facebookin perustajaa, Mark Zuckerbergia, näyttelee Jesse Eisenberg. Muissa päärooleissa näyttelevät Brenda Song, Andrew Garfield, Justin Timberlake, Max Minghella, Rooney Mara, Malese Jow ja Armie Hammer. Elokuvan Suomen ensi-ilta oli 22. lokakuuta 2010.

Elokuva palkittiin parhaan draamaelokuvan Golden Globella. Ohjaaja David Fincher sai parhaan ohjaajan palkinnon. Elokuva palkittiin myös Oscareilla parhaasta käsikirjoituksesta ja alkuperäismusiikista.

Mainos
Edellinen artikkeliFortnite oli Nintendo Switchin pelatuin peli vuonna 2018
Seuraava artikkeliSupersuositun Game of Thronesin päätös alkaa huhtikuun puolivälissä