Mainos
Bethesda on kertonut yksityiskohtaisesti Fallout 76:n sisällön tiekartasta vuodelle 2024.

Blogissaan, jossa yhtiö kertoi suunnitelmistaan pelin laajentamiseksi ensi vuonna, se kertoi myös, että yli 17 miljoonaa ihmistä on pelannut peliä sen julkaisun jälkeen marraskuussa 2018.

Aiemmin tässä kuussa peliin julkaistu päivitys antoi pelaajien uskaltautua Atlantic Cityyn, joka on Fallout-sarjalle täysin uusi paikka, suorittamaan kaksi tuoretta Expedition-tehtävää, jotka sijoittuvat rantakadulle.

Mainos

Keväällä 2024 Atlantic City – America’s Playground esittelee ”uuden tehtävän, jossa pelaajat kohtaavat legendaarisen Jersey Devilin, sekä uusia tarinaan perustuvia tehtäviä, lisää tutkittavia alueita ja tietenkin runsaasti palkintoja”.

Myöhemmin ensi vuonna Bethesda laajentaa pelin karttaa etelään, ”syvälle Shenandoahin metsäiseen sydänmaahan”. Tämä kartoittamaton, aikoinaan rauhaton alue Virginian sydämessä tuo mukanaan uusia tehtäviä, ryhmittymiä ja palkintoja”.

Bethesda sanoi myös, että se aikoo järjestää kausitapahtumia, jotka tarjoavat palkintoja ”paljon useammin” ensi vuoden aikana.

”Kaiken tämän jännittävän uuden sisällön lisäksi aiomme julkaista useita lisäominaisuuksia ja parannuksia, jotka hyödyttävät niin innokkaita rakentajia kuin seikkailijoita. Olitpa sitten vaeltanut Appalachian erämaissa ensimmäisestä päivästä lähtien tai vasta sopeutumassa luonnonvaloon Vault 76:n fluoresoivien salien ulkopuolella, ensi vuosi on jännittävää aikaa seikkailla Fallout 76:ssa ja saada ystäviä Wastelandissa.”, yhtiöltä kerrotaan.

Mainos