Fallout-peleihin sijoittuva sarja on saanut ensimmäisen maistiaisensa

Mainos
Ikonisimpiin videopelisarjoihin lukeutuvan Falloutin suoratoistosovitus saa ensi-iltansa Prime Videossa yksinoikeudella 11. huhtikuuta 2024.

Sarja kertoo maailmanlopun jälkeisestä elämästä, jossa ihmiset kamppailevat selviytyäkseen säteilyn ja väkivallan keskellä. Sarjan päähenkilöitä ovat Lucy, Maximus ja Ghoul, jotka edustavat erilaisia näkökulmia ja intressejä.

Sarjan alkaessa on kulunut 200 vuotta maailmanlopusta, ja maailmassa elää sekä hyväosaisia, joilla on kaikkea, että heitä, joilla ei ole juuri mitään. Kun luksussuojissa asuvat hyväosaiset pakotetaan palaamaan esi-isiensä säteilyn kyllästämään maailmaan, he havaitsevat uskomattoman monimutkaisen, iloisella tavalla oudon mutta erittäin väkivaltaisen maailman.

Mainos

Fallout-sarjan pääosissa nähdään Ella Purnell (Yellowjackets), Walton Goggins (The Hateful Eight) ja Aaron Moten (Emancipation). Sarjassa nähdään myös näyttelijät Moisés Arias (The King of Staten Island), Kyle MacLachlan (Twin Peaks), Sarita Choudhury (Homeland), Michael Emerson (Person of Interest), Leslie Uggams (Deadpool), Frances Turner (The Boys), Dave Register (Heightened), Zach Cherry (Severance), Johnny Pemberton (Ant-Man), Rodrigo Luzzi (Dead Ringers), Annabel O’Hagan (Law & Order: SVU) ja Xelia Mendes-Jones (The Wheel of Time).

Sarjan on tuottanut Kilter Films yhteistyössä Bethesda Game Studiosin ja Bethesda Softworksin kanssa.

Mainos