Mainos
Bethesda-pelijulkaisija ilmoitti, että Fallout 76 on saavuttanut merkittävän pelaajamäärän virstanpylvään. Yli miljoona pelaajaa palasi pelin pariin yhden päivän aikana, ja lähes viisi miljoonaa pelaajaa kaikissa Fallout-peleissä samana päivänä.

Amazonin Fallout-tv-sarjan julkaisun jälkeen 10. huhtikuuta Fallout-sarjan pelien pelaajamäärät ovat kasvaneet huomattavasti.

Sarja on saanut kriitikoilta ja katsojilta positiivisen vastaanoton, ja sen Rotten Tomatoes -arvosana on 93 % ja yleisöarvosana 88 %. Viikon aikana 18. huhtikuuta katsojat kirjasivat lähes 2,5 miljardia katseluminuuttia sarjan kahdeksan jakson aikana, mikä vastaa noin 5,2 miljoonaa katselukertaa.

Mainos

Amazon vahvisti, että sarja saa jatkoa toiselle kaudelle.

Pelimyynti on kasvanut TV-sarjan ansiosta, ja pelaajamäärät ovat nousseet myös ilmaistarjousten myötä. Prime Gaming, joka sisältyy Amazon Prime -tilaukseen, tarjoaa jäsenilleen PC-pelejä sekä eksklusiivista pelisisältöä joka kuukausi.

Fallout 76 on tällä hetkellä saatavilla PC:lle ja Xbox-konsoleille Prime-jäsenille. Fallout 3 ja Fallout New Vegas ovat myös ilmaisia Amazon Prime -jäsenille seuraavat kuusi kuukautta pilvipelipalvelu Lunan kautta.

Koko Fallout-sarja on pelattavissa myös Xbox Game Passin kautta.

Mainos