Mainos
Ohjaaja Zack Snyder on tehnyt useita hyviä leffoja, mutta miehen viimeisimmät supersankarileffat ovat olleet kuraa. Syynä ei ole ohjaajan visiot, vaan studion päätös tehdä niihin lopulliset leikkaukset. Tämä sai lopputuloksista aikaan epäselviä kokonaisuuksia.

Nyt studio on ottanut opikseen. Warner Bros. Pictures ja DC tajusivat, että ohjaajille on annettava näissä leffoissa lopullinen valta. James Wanin Aquaman sekä tuore Shazam!, verinen Deadpool ja uudet Spider-Man-leffat ovat olleet menestyksiä onnistuneen ohjauksen myötä.

Zack Snyderille annettiin mahdollisuus leikata omat versionsa Batman v Supermanista ja Justice Leaguesta. Elokuvien Director’s Cutit esitettiin omassa ”leffafestari”-tapahtumassaan, mutta niiden julkista ja kansainvälistä levittämistä ei ole vielä lyöty lukkoon.

Mainos

Viikonloppuna pidetyssä tiedotustilaisuudessa yleisö kuitenkin vaati saada paremmat versiot jakoon.

Yleisön jäsen: ”Sinulla on varmaan historian eniten directors cutteja…”

Syder: ”En tiedä onko se hyvä vai huono asia”

Yleisön jäsen: ”No, ainakin taistelet taiteesi edestä. Toivottavasti ohjaajan versioita tulee tulevaisuudessakin. Se inspiroi meitä taiteilijoita.”

Snyder: ”Toivottavasti. Onkohan ok toivoa tätä… Ehkä?”

Toinen yleisön jäsen: ”Julkaise Justice Leaguen Snyder Cut!”

Yleisö alkaa taputtamaan villisti

Snyder: ”Aa, jalostettu versio. Joo, se sopii”, Snyder kuittaa mysteerisesti.

Nähtäväksi jää, tuleeko ja koska mahdollisesti Justice Leguen ja Batman v Supermanin ”oikeat” versiot saapuvat kaiken kansan nähtäville.

Mainos
LÄHDECinemaBlend
Edellinen artikkeliKotimaisen Remedyn Control-peli julkaistaan elokuussa
Seuraava artikkeliSony alkaa jakelemaan peliuutisiaan State of Play -nimisen suoratoistoprojektinsa kautta