Far Cry 5: Hours of Darkness -lisäosa paljastaa Vietnamin sodan salat

Mainos
Ubisoftin huippusuosittu Far Cry 5 -toimintapeli laajenee ensimmäisellä lisäosalla kesäkuussa, kun Hours of Darkness vie pelaajat Vietnamin sodan kauhuihin.

Far Cry 5 -pelin ensimmäinen lisäosa keskittyy pääpelissä nähtävään Wendell ”Red” Redleriin. Hänen tehtävänään on  löytää ja pelastaa joukkuekaverinsa vihollisten kynsistä.

Far Cry 5: Hours of Darkness vie pelaajan sodan repimään Vietnamiin ja sen kauhuihin. Yksinpelinä tai verkossa yhteistyömuodossa pelattava lisäosa tarjoaa sotakokemuksen, jossa otetaan yhteen Pohjois-Vietnamin armeijan ja Viet Congin sissijoukkojen kanssa.

Mainos

Lisäosa sisältää uusia varusteita ja kykyjä sekä kaksi erilaista pelitilaa, jotka tulevat pelattavaksi Hours of Darkness -tarinan läpäisyn jälkeen. Pelitiloja ovat rajatun varustetason Survivor Mode sekä toimintaelokuvatyyliin överiksi menevä Action Movie Mode, jossa kaikkea on paljon enemmän.

Hours of Darkness -lisäosa julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 5. kesäkuuta. Erikseen ostettuna lisäosa maksaa noin 12 euroa. Lisäksi lisäosa sisältyy 29,90 euron hintaiseen Far Cry 5 -kausikorttiin sekä Far Cry 5 -pelin ja sen kausikortin sisältävään Gold Editioniin.