Mainos
Folke West rakastui Kuubaan ja kuubalaisiin naisiin. Näin kävi myös Ubisoftin Far Cry -pelejä tekevälle tiimille.

Monet Väli- ja Etelä-Amerikkaan tutustuneet saattoivat huomata Far Cry 6 -pelin ensimmäisestä trailerista väkeviä Kuuba-viboja. Tämä ei ole ihme, sillä pelin näytelmän ohjaaja Navid Khavari vahvistaa, että pelin kokonaisuuden innoittajana toimii Kuuba.

– Halusimme kertoa tarinan vallankumouksesta. Kun tarina kertoo vallankumouksesta, siihen liittyvät sissit. Ja kun puhutaan sisseista, niin tapahtumapaikkana on oltava Kuuba, Khavari valaisee.

Mainos

Pelin kuvitteellinen Kuuba on nimeltään Yara ja se on pakotteidensa vuoksi jämähtänyt menneeseen aikaan. Esimerkiksi osa aseista on vanhoja ja kuluneita.

– Vietimme tiimin kanssa aikaa Kuubassa noin kuukauden. Tapasimme monia sydämellisiä ihmisiä ja entisiä sissejä. Saimme tutustua kulttuuriin kunnolla. Olemme tuoneet tämän fiiliksen Far Cry 6 -peliin. Kuten oikea Kuubakin, myös Yara on jämähtänyt jonnekin postikorttien 1960-luvulle. Mennyt aika huokuu kaikesta, Khavari jatkaa.

Far Cry 6 julkaistaan 18. helmikuuta 2021 PS4:lle, PS5:lle, Xbox One:lle, Xbox Series X:lle sekä Stadialle.

Mainos
Edellinen artikkeliRed Dead Online -päivitykset katosivat, joten pelaajat loivat pelle-lobbyn suututtaakseen Rockstar Gamesin
Seuraava artikkeliNyt se on varmaa: Death Stranding -pelin Norman Reedusilla ei ole kikkeliä