Far Cry 6 panostaa tarinassaan elokuvamaiseen draamaan

Mainos
Ubisoftin tuleva avoimen maailman toimintaräiskintä Far Cry 6 on saanut uuden tarinatrailerin Gamescom-tapahtuman tiimellyksessä.

Far Cry 6 vie pelaajan trooppisessa saarivaltiossa käytävään sissisotaan. Pelaajan hahmona on vastarintataistelija Dani Rojas, jonka johdolla monet muutkin ovat valmiita tarttumaan toimintaan vapauden ja oikeudenmukaisuuden nimissä diktatuuria vastaan.

Pelimaailma tarjoaa koluttavaksi sekä reheviä viidakoita että pääkaupunki Esperanzan kaltaisia urbaaneja ympäristöjä.

Mainos

Pärjätäkseen ylivoimaista sotilasmahtia vastaan Danin täytyy värvätä itselleen joukkoja. Lisäksi pelaaja tarvitsee avukseen monipuolista asevalikoimaa, erilaisia kulkuneuvoja sekä pelisarjan tunnetuksi tekemiä eläinkumppaneita.

Pelin tarinavetoista kerrontaa on värvätty vahvistamaan joukko Hollywoodin palkittuja nimiä, joista tunnetuin on diktaattorijohtajana nähtävä karismaattinen Giancarlo Esposito (Breaking Bad, Better Call Saul, The Boys).

Far Cry 6 julkaistaan 7. lokakuuta 2021 sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Epic Games Storen ja Ubisoft Storen kautta. Lisäksi peli tulee saataville Stadia- ja UPLAY+-pelipalveluihin.

Mainos
Edellinen artikkeliOdotetun seikkailupelisarjan uusin osa lykkääntyi ensi vuodelle
Seuraava artikkeliMiltä maistuu Call of Duty: Vanguard PS5:llä?