Mainos
Huippusuosittu Far Cry -toimintapelisarja jatkuu lokakuussa odotetun jatko-osan myötä.

Far Cry 6 esittelee menneisiin aikoihin jämähtäneen trooppisen saaren, jota hallitsee diktaattori Antón Castillo armeijan voimin. Vastavoimana tälle on muodostunut joukko vastarintataistelijoita, jotka ovat kehitelleet aseistusta ja varusteita mitä mielikuvituksellisimmin tavoin. Esimerkkejä näistä ovat esimerkiksi auton katolla pyörivä konekivääritorni, naulapyssy, rakettireppu ja liekinheitin.

Far Cry 6 -pelin neliosainen Do Not Do It Yourself -videosarja esittelee hauskalla tavalla näiden varusteiden kotitekoiset versiot yhdessä Richien kanssa.

Mainos

Avoimen pelimaailman toimintapeli Far Cry 6 vie pelaajan trooppisessa saarivaltiossa käytävään sissisotaan. Pelaajan hahmona on vastarintataistelija Dani Rojas, jonka johdolla monet muutkin ovat valmiita tarttumaan toimintaan vapauden ja oikeudenmukaisuuden nimissä diktatuuria vastaan.

Pelimaailma on monipuolinen ja tarjoaa koluttavaksi sekä reheviä viidakoita että pääkaupunki Esperanzan kaltaisia urbaaneja ympäristöjä. Pärjätäkseen ylivoimaista sotilasmahtia vastaan Danin täytyy sopeutua erilaisiin ympäristöihin sekä värvätä itselleen joukkoja. Lisäksi pelaaja tarvitsee avukseen monipuolista asevalikoimaa, erilaisia kulkuneuvoja sekä pelisarjan tunnetuksi tekemiä eläinkumppaneita.

Pelin tarinavetoista kerrontaa on värvätty vahvistamaan joukko Hollywoodin palkittuja nimiä, joista tunnetuin on diktaattorijohtajana nähtävä karismaattinen Giancarlo Esposito (Breaking Bad, Better Call Saul, The Boys).

Far Cry 6 julkaistaan 7. lokakuuta 2021 sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Epic Games Storen ja Ubisoft Storen kautta. Lisäksi peli tulee saataville Stadia- ja UPLAY+-pelipalveluihin.

Mainos
Edellinen artikkeliDolby Atmos ja Dolby Vision ovat vuosien ajan kimpassa vain Xboxin kanssa
Seuraava artikkeliGod of War: Ragnarok -pelin julkaisussa takapakkia