Mainos
Ubisoftin veteraanikirjoittaja ja tarinankerronnan suunnittelija Drew Holmes on saanut vastuun Far Cry -pelisarjasta.

Holmes, joka toimi aiemmin sarjan narratiivisena johtajana, kertoi uutisen LinkedIn-sivuillaan ja paljasti, että hänet on ylennetty Far Cryn IP-johtajaksi.

”On ollut jännittäviä kuukausia… Olen iloinen voidessani kertoa, että aloitan uudessa tehtävässä Far Cryn IP-johtajana Ubisoftilla! Meillä on suuria asioita luvassa 🙂 Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos haluat olla osa tämän upean brändin seuraavaa kehitystä!”, Holmes kirjoitti.

Mainos

Ubisoftilla Holmes toimi aiemmin vuoden 2019 Far Cry: New Dawnin tarinajohtajana ja vuoden 2018 Far Cry 5:n parissa. Sitä ennen hän oli Irrational Gamesin BioShock Infiniten johtava käsikirjoittaja ja työskenteli Volitionilla kolmen ensimmäisen Saints Row -pelin parissa.

Aiemmin tänä vuonna julkaistujen tietojen mukaan Ubisoft kehittää parhaillaan Far Cry 7:ää ja itsenäistä Far Cry -moninpeliä.

Väitetään, että Far Cry 7 tehdään Ubisoftin Snowdrop-moottorilla, eikä Dunia-moottorilla, jota on käytetty sarjan viimeisimmissä osissa. Moninpeli on tällä hetkellä Alaskan erämaahan sijoittuva grindausräiskintäpeli.

Molempien nimikkeiden sanotaan alustavasti ilmestyvän syksyllä/syksyllä 2025.

Vuonna 2021 julkaistu Far Cry 6 sisälsi verkkokampanjan co-op-pelin, mutta siinä ei ollut kilpailullista moninpeliosuutta.

Entinen Far Cry -pomo Dan Hay jätti Ubisoftin vuonna 2021 vietettyään vuosikymmenen sen Montrealin studiolla, jossa hänen ansiostaan hän valvoi pelisarjaa sen kukoistavimpina kausina. Nyt hän johtaa Blizzardin uutta selviytymispeliä.

Mainos