Mainos
Ubisoft on nimittänyt uuden henkilön Far Cry -pelisarjansa johtoon.

Ubisoft ilmoitti maanantaina, että Montrealin studion pitkäaikainen työntekijä Sandra Warren on ylennetty Far Cry -brändin varatoimitusjohtajaksi ja johtavaksi tuottajaksi.

Warren tuli Ubisoftille vuonna 2006 ja on ollut mukana Far Cry -sarjassa vuoden 2016 Primalista lähtien. Viimeksi hän toimi Far Cry 6:n brändituottajana.

Mainos

Uudessa tehtävässään hän johtaa Ubisoftin mukaan koko brändiä, jonka tiimit sijaitsevat ympäri maailmaa.

Ubisoft Montrealin GM Christophe Derennes kommentoi:

– Sandra on esimerkillinen johtaja, joka yhdistää saumattomasti kokemuksensa videopelien tuotannosta ja globaalin näkökulman brändiin. Hänen syvällinen ymmärryksensä studion dynamiikasta ja hänen luontainen kykynsä edistää yhteistyösuhteita tekevät hänestä rikkauden tiimille. Pyydämme yhteisöä onnittelemaan häntä ja toivottamaan hänelle kaikkea hyvää uudessa tehtävässään.

Warrenin nimitys seuraa Far Cry 5:n käsikirjoittajan Drew Holmesin ylennystä Far Cry IP Directoriksi aiemmin tässä kuussa. Warren tulee olemaan kaksikosta johtavassa asemassa tuotannon suhteen, kun taas Holmes valvoo sarjan luovaa tiekarttaa.

Aiemmin tänä vuonna julkaistujen lehtitietojen mukaan Ubisoft kehittää parhaillaan Far Cry 7:ää ja itsenäistä Far Cry -moninpeliä.

Väitetään, että Far Cry 7 tehdään Ubisoftin Snowdrop-moottorilla, eikä sarjan viimeisimmissä osissa käytetyllä Dunia-moottorilla.

Moninpeli on tällä hetkellä Alaskan erämaahan sijoittuva loottipohjainen räiskintäpeli.

Molempien nimikkeiden sanotaan alustavasti ilmestyvän syksyllä/syksyllä 2025.

Mainos