Mainos

Innokkaimmat  Farming Simulator 17 -pelaajat ovat tuoneet vuosien varrella pelisarjaan erilaisia muokkauksia, eli modeja.

Modeja onkin pidetty yhtenä pelisarjan tärkeimmistä ominaisuuksista, sillä niiden avulla omaa pelikokemusta on voinut räätälöidä entistä enemmän halutun mukaiseksi.

Tähän asti modit ovat olleet pelisarjassa PC-version yksinoikeussisältöä. Farming Simulator 17 on lajinsa ensimmäinen, joka tuo modit myös Xbox One- ja PlayStation 4 -konsoliversioille. Pelin modit julkaistaan ilmaiseksi heti julkaisun yhteydessä niin PC-tietokoneille kuin pelikonsoleillekin. Näin pelaajat saavat uutta sisältöä peliinsä pelialustasta riippumatta tehden eri versiot tasavertaisiksi toistensa kanssa.

Mainos

Farming Simulator 17 julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille 25. lokakuuta. Pelistä tulee saataville myös Collector’s Edition -erikoispainos PC-tietokoneille. Se sisältää itse pelin lisäksi Valtra-traktorin miniatyyrin, upeasti painetun The Art of Modding -kirjan, pelin tekemisestä ja pelin modaamisesta kertovan videon ja paljon muuta keräilytavaraa ja ladattavaa lisämateriaalia.

Mainos