Farming Simulator 19 -pelin uusi traileri mehustelee työkoneilla ja kasvillisuuden rehevöittymisellä

Mainos
Focus Home Interactiven julkaisema Farming Simulator 19 on saanut uuden pelivideon, joka luo silmäyksen pelin perusteisiin sekä uusiin välineisiin ja maatalousmerkkeihin.

Miljoonia myyneen pelisarjan uusin tulokas on laajentunut uusin ominaisuuksin. Farming Simulator 19 onkin kaikkien aikojen monipuolisin maanviljelyssimulatio tarjoten pelaajalle mahdollisuuden kokea oman maatilan kasvattamisen ja menestyksen riemu monin eri tavoin.

Farming Simulator 19 on valtava avoimen pelimaailman simulaatio, jossa isot pelikartat, monipuolinen maatalouskoneisto eri ajoneuvoineen ja lukuisat eläinlajit tarjoavat valtavan määrän tekemistä omien mieltymysten mukaisesti.

Mainos

Yli 300 työkonetta

Mukana on yli 300 erilaista kulkuneuvoa ja lisälaitetta kaikilta maailman johtavilta maatalousvalmistajilta, joista uutena on mukana legendaarinen John Deere. Tämän lisäksi muita mukana olevia valmistajia ovat muun muassa Case IH, New Holland, Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Krone, Deutz-Fahr ja suomalaisittain kiinnostava Valtra.

4 karttaa heti kättelyssä

Farming Simulator 19 tarjoaa kaksi uutta amerikkalaista ja eurooppalaista ympäristöä täynnä tekemistä ja haasteita. Monenlaiset kasvilajit, kuten uutena puuvilla ja kaura, tarjoavat puuhasteltavaa oman maatilan parissa.

Farming Simulator 19 tulee myyntiin sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc- ja Mac-tietokoneille 20. marraskuuta 2018.

Mainos
Edellinen artikkeliPS4:n yksinoikeuszombipeli Days Gone sai vartin uutta gameplay-pelikuvaa
Seuraava artikkeli9 parasta PlayStation 4 -yksinoikeuspeliä