Farming Simulator 19 sai uuden grafiikkaa ja ratsastusta esittelevän Gamescom-trailerin

Mainos
Focus Home Interactiven julkaisema Farming Simulator -pelisarja on jo kymmenen vuoden ajan tarjonnut mahdollisuuden rentoutua omaa virtuaalimaatilaansa hoitaen ja kehittäen.

Gamescom-pelimessuilla julkaistiin uusi esittelyvideo Farming Simulator 19 -pelistä, joka vie huippusuositun pelisarjan jälleen kerran uudelle tasolle. Puolentoista minuutin mittainen trailerivideo esittelee paitsi pelin grafiikkaa, myös pelin uusia ominaisuuksia ja maisemia.

Näihin lukeutuvat uudet pelikartat sekä ensimmäistä kertaa pelisarjan historiassa ratsastettavat hevoset sekä uudenlaiset viljeltävät kasvilajit. Myös pelissä käytettävä ajoneuvo- ja laitevalikoima on kaikkien aikojen suurin ja monipuolisin. Niin ikään pelin grafiikkamoottori on saanut tuntuvan kasvojenkohotuksen.

Kaikkiaan erilaisia ajokkeja ja lisälaitteita on yli 300. Mukana on monia kuuluisia valmistajia, kuten Case IH, New Holland, Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Krone, Deutz-Fahr ja ensimmäistä kertaa legendaarinen John Deere.

Mainos

Farming Simulator julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc- ja Mac-tietokoneille 20. marraskuuta 2018.

Mainos