Farming Simulator 25 jatkaa maanviljelyseuforiaa loppusyksystä – nyt mennään ensimmäistä kertaa Aasiaan

Mainos
GIANTS Softwaren Farming Simulator 25 tulee olemaan kaikkien aikojen suurin ja monipuolisin maanviljelypeli.

Miljoonien pelaajien suosiosta nauttiva Farming Simulator -pelisarja on kasvattanut pelaajamääriään vuosi vuodelta samalla ominaisuuksiltaan alati laajentuen. Tuleva Farming Simulator 25 jatkaa arvostettua perinnettä tuomalla mukanaan täysin uusia ominaisuuksia ja uudenlaista sisältöä tuttujen pelikokonaisuuksien rinnalle.

Samalla pelisarja siirtyy uuden konsolisukupolven aikakauteen, mikä mahdollistaa entistä upeamman visuaalisen kokemuksen entistäkin sujuvammalla pelattavuudella.

Mainos

Kolme eri maankolkkaa

Uudet ympäristöt tarjoavat kiehtovaa tekemistä sekä uusille että vanhoille virtuaalifarmareille. Itäisen Aasian rehevät maastot ovat omiaan muun muassa riisin viljelemiseen. Pohjois-Amerikan viljavat maisemat tarjoavat puolestaan avaria alueita monenlaisille viljelykasveille. Kokonaisuuden kruunaavat Keski-Euroopan vehreät maisemat jokineen ja lampineen.

Jokainen näistä kolmesta eri pelialueesta sisältää ainutlaatuisia haasteita ja mahdollisuuksia kattavaan viljelyyn ja karjankasvatukseen.

Erilaisten alueiden myötä on tarjolla myös uudenlaisia viljelykasveja, kuten kahta eri riisilajiketta ja pinaattia. Kaikkiaan kasvatettavia viljelykasveja on yli 20 erilaista, joista jokainen vaatii omat työkoneensa ja työskentelytapansa.

Myös maatilojen eläinkanta on laajentunut. Uutuuksista merkittävin lienee eksoottinen amerikanbiisoni, joita voidaan kasvattaa omilla karjatiloilla.

Uudistuneen kasvi- ja eläinvalikoiman myötä erilaiset tuotantoketjut ja tuotevalikoimat ovat entistä suurempia ja kattavampia. Se tuo kiehtovia mahdollisuuksia oman maatilan laajentamiseen.

Yli 400 tosielämän työkonetta

Työtehtävissä auttaa äärimmäisen kattava ja monipuolinen ajoneuvojen, työkoneiden ja muun kaluston valikoima. Mukana on yli 400 erilaista laitetta yli 150 kansainväliseltä huippuvalmistajalta. Tunnettuja merkkejä ovat muun muassa Case IH, CLAAS, Fendt, John Deere, Kubota, Massey Ferguson, New Holland ja Valtra. Lisäksi pelin aasialaiseen maanviljelyyn on tarjolla uudenlaisia erikoiskoneita, jotka soveltuvat juuri tietynlaisiin työtehtäviin esimerkiksi riisinviljelyn parissa.

Virtuaalisen maanviljelyn kokemuksesta voi ottaa ilon irti sekä yksinpelinä että muiden pelaajien kanssa moninpelitiloissa. Moninpeli tarjoaa yhteistyöhenkistä puuhailua, jolloin eri työtehtäviä voi jakaa muiden pelaajien kesken tai suorittaa yhteistyössä vaativimpia askareita.

Uusi pelimoottori

Monipuolisen tekemisen lisäksi Farming Simulator 25 loistaa sarjansa kehittyneimmän pelimoottorin saralla. GIANTS Engine 10 tarjoaa entistä näyttävämpää grafiikkaa ja parempaa fysiikanmallinnusta.

Uusia ominaisuuksia ovat muun muassa aiempaa vaikuttavammat sumu- ja varjotehosteet, dynaamiset säävaihtelut ja aiempaa realistisempi maan muokkautuminen.

Pelin PC-versiosta julkaistaan myös ainutlaatuinen keräilijänpainos. Se sisältää USB-liitäntään kytkettävän käynnistysavaimen, jolla traktori voidaan pelissä käynnistää. Lisäksi keräilijänpainokseen sisältyy 16-bittisen Mega Drive -pelikonsolin toimintaa emuloiva versio sekä cd-levy, joka sisältää 15 kappaletta Chris Hülsbeckin säveltämää ja pelin tunnelmaan sopivaa musiikkia.

Pelin upean elokuvamaisessa julkistusvideossa aiemmissakin videoissa nähdyt tytär ja isä seikkailevat uusissa maisemissa. Videon voi katsoa tämän sivun ylälaidasta.

Farming Simulator 25 julkaistaan 12. marraskuuta 2024 sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X|S -pelikonsoleille että PC- ja Mac-tietokoneille.

Mainos