Mainos
Farming Simulator 22 -maatalouspeli täydentyy Kubota Pack -pelilaajennuksella.

Osakassa yli 130 vuotta sitten perustettu Kubota edustaa japanilaisen maatalouskaluston huippuosaamista. Perustamisestaan lähtien on Kubota tuonut oman näkemyksensä maanviljelyyn erilaisten työkoneiden ja laitteiden osalta.

Nyt Kubotan legendaarinen osaaminen saapuu myös osaksi Farming Simulator 22 -peliä ja mukana on peräti 11 uutta kulkuneuvoa ja työkonetta olemassa olevan valikoiman lisäksi.

Mainos

Lisäosan lippulaivamallina nähdään Kubota M8 -traktori, jonka ohjaimissa maanviljelijä on kuin liikkuvassa konttorissa konsanaan. Kyseessä on paitsi Kubotan tähän asti suurin traktorimalli, myös isokokoinen ohjaamo, joka tarjoaa hulppean näköalan ympäristöön.

Lisäksi mukana ovat muun muassa Kubotan M5-, M6- ja M7 -traktorimallit sekä monipuoliset Sidekick- ja RTV-X1140 -maastoajoneuvot. Näiden avulla liikkuminen sujuu nopeasti ja ketterästi myös hankalassa maastossa.

Ajoneuvojen, työkoneiden ja laitteiston lisäksi lisäosa sisältää valikoiman Kubota-teemaisia vaatteita, joihin maajussit ja -justiinat voivat sonnustautua.

Kubota Pack -lisäosa julkaistaan pelin pc- ja pelikonsoliversioille 28. kesäkuuta. Lisäosan voi ostaa joko erikseen tai ladata sen osana pelin ensimmäisen vuoden kausikorttia.

Mainos