Mainos
Uuden uutisen mukaan seuraava Fast & Furious -elokuva on Vin Dieselin viimeinen kerta Dominic Torettona.

Jeff Sneider kertoo, että pitkäaikainen tähti, joka on johtanut Fast-franchisingia tuottajana vuodesta 2009, palaa ”back-to-basics” -jatko-osaan viime kesän Fast X:n jälkeen.

Fast 11:tä kuvataan alkuperäisen elokuvan, vuoden 2001 The Fast and the Furiousin muistoksi, ja siinä keskitytään yhteen suureen ryöstöön tai kilpailuun Fast-perheen uuden maailmanympärysmatkailuseikkailun sijaan.

Mainos

Selvityksen mukaan Universal budjetoi nimeämättömän Fast 11:n 200 miljoonaan dollariin tai alle, kun Fast X:n kustannukset nousivat 340 miljoonaan dollariin.

Sneider kertoo myös, että viimeisessä Fast & Furious -elokuvassa saatetaan valita uusi roisto sen sijaan, että palattaisiin Jason Momoan esittämän Fast X -hahmon Dante Reyesin rooliin, joka halusi kostaa Toretton miehistölle vuoden 2011 Fast Five -elokuvan tapahtumat.

Viimeisin osa päättyi cliffhangeriin, kun Dante vangitsi Domin ja hänen poikansa, pikku-Brianin (Leo Abelo Perry), räjähteillä varustetun padon pohjalle.

Fast X tuotti 714,6 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisilla lippuluukuilla vuonna 2023. Budjettinsa vuoksi Variety kertoi, että kymmenes osa ryömii juuri ja juuri plussalle ja tekee vaatimattoman voiton.

Diesel on esiintynyt jokaisessa Fast-elokuvassa paitsi vuoden 2003 2 Fast 2 Furiousissa ja Hobbs & Shaw’ssa.

Vuoden 2006 Tokyo Drift -elokuvassa Diesel esiintyi cameona, ja vuonna 2009 ilmestyneessä Fast & Furious -elokuvassa Diesel yhdisti itsensä alkuperäisten näyttelijätovereiden Paul Walkerin, Michelle Rodriguezin ja Jordana Brewsterin kanssa.

Mainos