Mainos
Fast & Furious 9 tai Yhdysvalloissa F9: The Fast Saga saa ensi-iltansa 30. kesäkuuta, jonka kunniaksi Universal on jakanut pari uutta klippiä leffasta ihasteltavaksi ja hypeä nostamaan.

Ensimmäinen klippi hehkuttaa sarjan ikää, joka täyttää pyöreät 20 vuotta ensimmäisen leffan ilmestymisestä:

Mainos

Toinen video pureutuu tarkemmin elokuvasarjan historiaan ja varmistaa, että sarjan fanit ovat valmiina vinguttamaan Visaansa elokuvateattereiden lippuluukuilla 30. kesäkuuta:

Yhdeksännen leffan synopsis näyttää tältä:

Dom Toretto (Vin Diesel) on vetäytynyt viettämään rauhallista kotielämää Lettyn ja poikansa Brianin kanssa. He kuitenkin tietävät, että vaikka taivaanranta näyttää seesteiseltä, sen takana heitä uhkaa aina vaara. Tällä kertaa Domin on kohdattava omat menneisyyden syntinsä pelastaakseen rakkaimpansa. Tuttu jengi palaa jälleen yhteen pysäyttääkseen koko maailma kohtaloa uhkaavan juonen, jonka takana on nerokkain salamurhaaja ja taitavin kuski, jonka he ovat koskaan kohdanneet – mies, joka sattuu olemaan myös Domin hylkiö-veli Jakob (John Cena).

Fast & Furious 9:n ohjaajaksi palaa Justin Lin, joka ohjasi sarjan osat 3-6 aikana, jolloin elokuvista tuli maailmanluokan menestys. Renkaat ulvovat jälleen maapallon ympäri –Lontoosta Tokioon, Keski-Amerikasta Edinburghiin ja salaisesta bunkkerista Azerbaidžanissa Tbilisin viliseville kaduille. Matkan varrella tavataan niin vanhoja ystäviä kuin vihollisiakin, kirjoitetaan historiaa uusiksi ja laitetaan perheen todellinen merkitys ennennäkemättömälle koetukselle.

Elokuvaa tähdittävät Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Oscar-voittaja Helen Mirren ja Oscar-voittaja Charlize Theron.

Tähtikaartiin liittyvät mukaan myös Grammy-palkittu Cardi B uutena hahmona, Leysa-nimisenä naisena jolla on yhteys Domin menneisyyteen, sekä reggae-sensaatio Ozuna cameoroolissa.

Mainos
Edellinen artikkeliTransformers 7 sai virallisen nimen, ohjaajan ja pääosaesittäjät
Seuraava artikkeliAngry Birds -kehittäjä Rovio siirtyy Muumi-pelien tekijäksi